FOTO by Next

Moda

Preslatke Mickey Mouse matching pidžamice u kojima će uživati cijela obitelj!

Daria Lovrić 08. prosinca 2022.

Za cozy osjećaj biramo pamučne modele s omiljenim Disney likovima!

Obožavamo blagdanski period u kojem vlada posebna atmosfera i topli ugođaj. Lampice, božićni dekor, fluffy dekice i jastučići te miris božićnih kolačića pozivaju nas da ostanemo unutar vlastita četiri zida i uživamo u večerima s obitelji igrajući društvene igre i gledajući omiljene božićne filmove.

Disney matching pidžame
Disney pidžame za tate – € 36

Ako postoji trend kojem se svake godine iznova veselimo, to je trend obiteljskih božićnih pidžama. Ljupki kompletići za cijelu obitelj idealan su izbor koji će uveseliti svakog člana, od najmanjih pa sve do najvećih.

Disney pidžame za djevojčice – € 22

Obiteljske božićne pidžame iz Nexta napokon su tu!

Zbog velike popularnosti, obiteljske božićne pidžame možemo kupiti sve ranije svake godine i izbor je zaista velik. Ipak, kako biste preskočili gužve u shopping centrima, naručite ih putem Nexta jer smo upravo pronašli najslađi model kojem ćete teško odoljeti.

Disney pidžame za mame – € 36

Osim što je riječ o matching modelima koji dolaze u blagdanskom izdanju, krase ih omiljeni Disney junaci – Mickey i Minnie Mouse.

Ženske modele, točnije majice za mame i njihove princeze, krasi preslatka Minnie sa zimskim šalom i zlatnom mašnicom, dok pidžame za tate i sinove krasi lik Mickeyja sa zimskom kapicom.

Disney pidžame za dječake – € 22

Donji dijelovi pidžama crvene boje su identični i dolaze u klasičnom, blagdanskom, kariranom ruhu.

Zabavni i veseli setovi savršena su opcija za opušteno božićno jutro na koje ćete otvarati svoje darove koje pronađete ispod božićnog drvca, ali i za zajedničke večeri dok uživate u keksićima i vrućoj čokoladi.

Disney matching pidžame

Primjerke za cijelu obitelj možete naručiti putem Next web trgovine, samo požurite jer se brzo rasprodaju, a i Božić nam se šulja na vrata!