FOTO by CCC

Moda

Preslatke Mickey Mouse čizmice nalik timbicama po troduplo jeftinijom cijeni!

Daria Lovrić 11. rujna 2023.

Stylish model za malena stopala pršti od slatkoće!

Jesenski dani donose nam uzbuđenje jer izlozi trgovina vrve novim cozy kolekcijama prepunim razigranih i stylish motiva. To je idealno vrijeme za osvježenje garderobe i uživanje u shoppingu.

CCC Mickey Mouse čizmice 1
CCC Mickey Mouse čizmice

Osim što za sebe pronalazimo mnoštvo toga, najvažnije nam je svojim mališanima priuštiti najkvalitetnije odjevne komade i obuću. Danas, na tržištu dječje odjeće, ima gotovo sve što možete zamisliti.

Najcozy čizmice za jesen Bambija dolaze iz CCC-a!

Unutar raskošnog asortimana poznatih brendova pronaći ćete preslatke modele koje krase razigrani Disney motivi. Bez obzira na to što će naša djeca vrlo brzo prerasti svoju odjeću i obuću, jednostavno ne možemo odoljeti nekima od njih, čak i ako imaju nešto veću cijenu.

CCC Mickey Mouse čizmice 2

S obzirom na nadolazeći period, tenisice će uskoro zamijeniti tople čizmice. Unutar CCC asortimana pronašli smo chic čizmice u boji senfa nalik poznatom Timberland modelu. Ove čizmice su sada na akciji, a njihova cijena iznosi 17,99 €, što je skoro troduplo niža cijena od originalnog modela.

Ovaj će primjerak ispuniti sve vaše kriterije – od cijene, dizajna, kvalitete i udobnosti, a svojim će izgledom oduševiti i najslađa mala stopala jer ih s bočne strane krasi razigrani Mickey Mouse lik.

S ovim modelom pogreške nema jer čizmice s obrisom Mickeyja naprosto pršte slatkoćom. Naručiti ih možete putem CCC web trgovine ili ih kupiti u njihovim poslovnicama.