FOTO by Lesnina / Bonami

Dekor

Preslatke ljuljačke i metalni set s limunima najšarmantniji su vrtni namještaj!

Viktoria Mikulić 21. lipnja 2024.

Najteže je odlučiti koji dezen odabrati...

Ako niste do sada, zasigurno ćete ovog vikenda urediti terasu ili balkon kako bi još više uživali u ispijanju jutarnje kave, uz cvrkut ptičica i lagani povjetarac.

Kada pomislimo na terasu, prva stvar o kojoj moramo povesti računa je vrtni namještaj kako bismo u potpunosti guštali na otvorenom. Nakon što odaberemo adekvatne komade, možemo se baciti u potragu za chic dekoracijama koje će ih upotpuniti.

Vrtni namještaj u trenu transformira terasu u dnevni boravak na otvorenom i sve više težimo tome da u svom eksterijeru stvorimo jednak ugođaj kao i u četiri zida.

Preslatki vrtni namještaj za terasu i balkon

Bez obzira imali veliku terasu ili tek maleni balkončić, pronašli smo za svakoga ponešto – od vrtnih ljuljački u različitim dezenima i veličinama do vintage metalnog seta koji uključuje stolić, stolicu i kutak za biljke.

U web trgovini Bonami očarale su nas vrtne ljuljačke u cvjetnom i prugastom ruhu, a na vama je da odaberete želite li istu dijeliti s nekime ili kupiti manju samo za sebe.

Ako imate prostora, naša preporuka je svakako veća ljuljačka u kojoj ćete moći drijemati kada god vam se prohtije. Kada god ćete pripremati roštilj, svi će prvo ugledati vašu ljuljačku i htjeti mjesto za sebe.

S druge strane, u Lesnini smo pronašli metalni set obasut limunima koji nas u mislima odvodi u Italiju. Možda ovaj set nije udoban poput ljuljačke, ali će stvoriti jednako preslatku oazu u kojoj ćete u miru čitati knjigu, slušati muziku i slično.

Ovaj vrtni namještaj bit će vaša oaza opuštenosti u ljetnim danima. Više detalja potražite na lesnina.hr i bonami.hr!