FOTO by Amazon

Dekor

Preslatke lampe u obliku tosta i tostera razveselit će male sanjare i odagnati ružne snove!

Daria Lovrić 16. lipnja 2023.

Simpatične lampe držat će čudovišta ispod kreveta na odstojanju!

Ne postoji ništa što nam više ulijeva povjerenje i smiruje nas od nasmijanog lica. Osmijeh je gesta koja nas ohrabruje, posebice kada dolazi od strane voljenih osoba. Još od malih nogu, nasmijano lice popraćeno zagrljajem uvjeravalo nas je da će sve biti u redu i smirilo nam misli.

Lampa u obliku tostera
Lampa u obliku tostera – $15.28

Većina mališana treba roditelja ili tračak svjetlosti kako bi zaspala i imala mirne snove. Kada biramo dječji home dekor, najvažnije je birati slatke i vesele primjerke koji će im mamiti osmijeh na lice. To mogu biti njihovi omiljeni crtani junaci, najdraže igračke, pa čak i omiljena hrana.

Šarmantna ukrasna lampa odagnat će mrak i stvoriti cozy atmosferu!

Putem Amazona, pronašli smo preslatke stolne lampe u obliku tostera i tosta. Osim što nas je privukao upečatljivi i neočekivani dizajn i nasmijano lice, ove lampe radi svojih karakteristika odličan su izbor za dječje sobe.,

Umirujući sjaj i presladak dizajn lampe u obliku tostera prirodno se stapa s namještajem i dekorom i ravnomjerno raspršuje svjetlo ugodno za oči. Osvjetljava dovoljno prostora da omogući adekvatan vid, ali ne ometa bebin san. Također je praktičan za roditelje koji preko noći hrane djecu i mijenjaju im pelene.

Lampa u obliku tosta ima LED tehnologiju koja osigurava da lampa ostaje hladna na dodir, što je čini sigurnom za djecu i korištenje u blizini svojih kreveta.

 Lampa u obliku tosta
Lampa u obliku tosta – $19.99

Noćna svjetiljka za bebe napravljena je od mekanog silikonskog materijala, bez oštrih rubova, s nježnim svjetlom koji je siguran za oči mališana. Sigurna je za igranje i istraživanje, kada vaša bebica umjesto spavanja odluči istražiti nove stvari.

Sigurni smo da će ove simpatične noćne lampe donijeti sreću prije spavanja i držati čudovišta ispod kreveta na odstojanju.