FOTO by Women's secret

Moda

Preslatke kućne natikače za ljeto najmekšeg izdanja!

Krešimir Šustić 01. lipnja 2020.

Mickey i Snoopy glavni su akteri ove vesele priče!

Većina unutar svog doma nosi najjeftiniji model natikača jer nam u naša četiri zida, dok nas nitko ne gleda, nije toliko bitno kako ćemo izgledati.

10,99 €

No svaka modno osviještena dama voli zablistati čak i u tim trenucima, tek toliko da je zadovoljna sama sa sobom i trendi, pa makar obavljala kućanske poslove.

11,99 €

Naviknuli smo da kućna obuća ne treba izgledati ništa posebno ali noviteti koji su pristigli u Women’s secret uvjerit će vas da se ipak isplati investirati u dobar komad u kojem ćemo biti graciozni i fancy.

11,99 €

Klasičnih pet modela u šarenom ruhu u kojem su glavni akteri Mickey Mouse i Snoopy pronašli smo na web shopu i ostali zapanjeni jer sam pogled na njih stvara nam osjećaj ugodnosti za naša stopala.

11,99 €

Dobro poznati crtani junaci omiljeni su izbor koji krasi mnoge odjevne predmete, ali ovi komadi obuće posebno su nam dragi, s obzirom na to da u stvarčice koje nosimo kod kuće ne ulažemo mnogo.

16,99 €

Dolaze nam u raznim veselim nijansama, kao i u cvjetnom i točkastom uzorku, a posebno bi izdvojili tamno plavi model kojeg krase uši najslađeg mišića.