FOTO by Ikea

Dekor

Preslatke Ikea teglice za cvijeće u vedrim bojama ističu se niskim cijenama

Krešimir Šustić 09. lipnja 2020.

Dekorativni dodaci uz koje svaki kutak dobiva veselu notu!

Interijer u kojem živimo trebali bi prilagoditi svojim potrebama i urediti ga tako da se uvijek osjećamo kao da smo u vlastitoj oazi mira, neovisno o tome koji nas stil uređenja privlači.

Osim udobnog namještaja, bitnu ulogu igra pravilan odabir dekorativnih predmeta i biljaka koje nam donose svježinu u dom.

Potražite inspiraciju u ovim biljkama od kojih svaka predstavlja jedan mjesec

Savršene za to su teglice za cvijeće, koje zahvaljujući ponudi mnogobrojnih trgovina za uređenje interijera više nisu u klasičnom i pomalo dosadnom ciglasto crvenom ruhu, već ih možemo pronaći u raznim oblicima i u veselim nijansama najljepših boja.

Unutarnje vaze daju našem prostoru poseban ugođaj, ne smiju biti grube, trebaju nam dati toplinu i moraju biti one veličine koja je u skladu sa zasađenim cvijećem ili stablom.

Dobro poznat švedski trgovački lanac, Ikea, iskače iz mase po povoljnim cijenama i jednostavnosti slaganja namještaja, a ovoga nas je puta oduševila asortimanom koji uključuje predivne posude za cvijeće.

Dolaze nam u veselim tonovima i s raznim motivima, a donose neizmjernu dozu radosti svakom kutku interijera ili eksterijera, poput terasa, vrtova i dvorišta.

Svi ljubitelji cvijeća, ne smijete propustiti ovu priliku koja se nudi jer za malu količinu novaca možete obogatiti svoje malo carstvo i dodati nešto što je upečatljivo.

U nastavku slijedi galerija s naših 15 favorita koji će podići svaku vašu prostoriju i dati joj veseli štih.