FOTO by Instagram @alpakarancslovenija

Putovanja

Preslatke alpake – pogledajte zimski program i isplanirajte vikend getaway

Daria Lovrić 26. listopada 2022.

Jedva čekamo uživati u zimskim radostima i druženju s alpakama!

I ove je zime jedna od najpoželjnijih destinacija za vikend getaway i obiteljska putovanja Alpaka Ranč u Sloveniji. Ovo šarmantno mjesto nalazi se na samo sat i pol udaljenosti od Zagreba i nudi pregršt atrakcija za odrasle i djecu.

Želite li maksimalno uživati u zimskim radostima i opustiti se u druženju s neodoljivim alpakama i uživati u aktivnostima poput izrade filcanog sapuna od alpakine vune te guštati u slovenskim delicijama, uputite se u mjesto Poljčane nedaleko Maribora.

Vikend izlet za sve ljubitelje preslatkih alpaka

Zbog velikog interesa za druženje s alpakama u zimskim mjesecima, iz Ranča su odlučili u zimske izlete unijeti dodatnu zabavu i nekoliko noviteta. Program na Ranču, prilagođen zimskim uvjetima i mjesecima trajat će studenog do pa sve ožujka.

Ranč Alpaka svojim je posjetiteljima pripremio novu natkrivenu terasu u kojoj će moći uživati u zimskim delicijama kao što su kranjske kobasice, kuhano vino i domaći sirevi te toplim i hladnim napicima.

Posjet se zimi odvijat će se u dva dijela, u trajanju od sat i pol do dva sata. Prvi dio uključuje razgledavanje, hranjenje i slikanje životinja, igru, kratko izlaganje, dok je drugi dio predviđen za buffet bar s toplim i hladnim napicima te bogata gastronomska ponuda.

Jedan od noviteta je otvaranje mini-shopa u kojem ćete moći kupiti mnogo različitih proizvoda od vune alpake. Bit će tu vune, kapa, šalova, rukavica, šalova, čarapa, džempera i još mnogo toga.

Svoj termin za posjet ovom neodoljivom ranču možete rezervirati putem Instagrama ili e-maila i telefonskog broja koji ćete pronaći na Instagram profilu. Ranč je utorkom zatvoren, no ostalim danima, vikendom i praznicima je otvoren.

U nastavku donosimo radno vrijeme ranča:

Termini subota i nedjelja te praznici:
9:00 do 11:00 sati
12:00 do 14:00 sati
15:00 do 17:00

Termini od ponedjeljka do petka:
10 do 12 sati
13:00 do 15:00 sati