FOTO by Next

Dekor

Preslatka božićna čizmica centar je blagdanskog stola!

Daria Lovrić 03. studenoga 2022.

Ovo je must have božićna dekoracija!

Zagazili smo u studeni i osim što smo jedva dočekali trendy jesenske i zimske odjevne komade, već nas lagano hvala predblagdanska euforija. Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od adventskog perioda, a mi već škicamo web trgovine u potrazi za najljepšim dekoracijama koji će u naš dom unijeti božićnu toplinu i duh.

Držač za vino u obliku čizmice 1
Držač za vino u obliku čizmice

Tako ćemo i ove godine uživati u adventskim šetnjama gradom okićenim lampicama, ispijati kuhano vino na gradskim trgovima i uživati u toplini doma i cozy atmosferi s voljenim osobama. Veselimo se i pečenju keksića za Djeda Božićnjaka i vješanju preslatkih božićnih čizmica na kamin te drugim aktivnostima koje obožavaju naši najmlađi.

Držač za vino u obliku čizmice 2
Držač za vino u obliku čizmice

Osim aktivnosti u kojima će uživati cijela obitelj, od onih najmanjih pa do najvećih, neke su rezervirane samo za odrasle.

Bilo kuda, ovaj držač za vino ponesi svuda!

Uz kapljicu dobrog vina sve je lakše i veselije, osobito kada je riječ o posebnim prigodama poput blagdana. Kako bi vaši blagdani prošli u što boljem raspoloženju pronašli smo preslatki držač za vino u obliku čizmice veselog Djeda Božićnjaka.

Držač za vino u obliku čizmice

Ovaj simpatičan primjerak ukrasit će vaš blagdanski stol i izazvati osmijeh na lice svakog gosta. Osim što je odlična dekoracija za vaš dom, odličan je božićni poklon. U šarmantnu čizmicu ubacite butelju omiljenog vina i uživajte u blagdanskim čarima.

Ako je i vama ova čizmica izmamila osmijeh na lice, svoj primjerak možete naručiti putem Next web trgovine po cijeni od 225 kuna.