FOTO by Instagram @calzedonia

Trendovi

Preplanuli ten i kupaći kostimi iz Calzedonie neodoljiv su ljetni spoj!

Viktoria Mikulić 19. lipnja 2020.

Vrijeme je da svjetlo dana ugleda naš 'beach body' u ovim divnim modelima kupaćih kostima...

Ljeto nam počinje za dva dana, a konačno nas je i vrijeme poslužilo. Pred nama je i produženi vikend, stoga ste već zasigurni isplanirali ili vam se tek vrzma po glavici kamo se uputiti i barem malo se odmaknuti od gradskog asfalta.

Taj odabir prepustit ćemo vama jer je izbor duž Jadranske obale zaista šarolik i vjerujemo da već imate svoje favorite gdje se svakog ljeta iznova vraćate.

Ako se pak odlučite za neku novu morsku destinaciju gdje ćete ovog vikenda prvi puta odsjesti, onda vam definitivno trebaju i neki novi odjevni komadi i modni dodaci koji vas neće opterećivati, a u kojima ćete blistati.

Calzedonia nas zimi časti zanosnim hulahopkama, dok nas ljeti obraduje razigranim kupaćim kostimima. Ovaj talijanski brend uvijek je u skladu s najnovijim trendovima dok istodobno njeguje klasičnu eleganciju.

Unutar njihovog asortimana tako možete pronaći jednostavne bijele i crne kupaće kostime, zatim one cvjetnog uzorka, s prugicama, glitterom, motive poput leopard printa i još mnoštvo varijanti, kako jednodijelnih tako i dvodijelnih modela.

Mi smo osim na njihovu stranicu zavirili i na Instagram brenda koji je uistinu živopisan jer nam donosi lifestyle fotke.

Na njemu se mogu pronaći raznovrsni kupaći kostimi već prikazani na modelima uz koje puno lakše možemo predočiti kako bi nama isti stajali, dok nekih ima i u izdanjima za cijelu obitelj.

Kolekcija kupaćih kostima za jeto 2020. skriva mnoštvo favorita i sigurni smo da bi vam barem jedan već ovog vikenda dobrodošao. Nabavite ih na vrijeme i uživajte u sunčanim danima koji su pred nama.

Uz njih, ne zaboravite na plažu ponijeti i neku zanimljivu knjigu, šeširić, a kako bi upotpunili dojam, počastite se voćnim koktelom.