Handmade

PREMIUM BOX – za sve koji cijene originalnost prilikom darivanja!

Viktoria Mikulić 26. prosinca 2018.

Iako je kod svakog poklona najbitnije ono što dolazi iznutra, savršeno pakiranje govori koliko smo se zaista potrudili…

Unbox your emotions

Jeste li ikada dobili poklon koji vam je bilo žao odmotati? Pretpostavljamo da je svatko od nas barem jednom u životu dobio nešto unikatno što smo kasnije sačuvali kao vječnu uspomenu na tu osobu, kao i na taj poseban trenutak. Nadahnut idejom darivanja poklona na jedan sasvim novi, drugačiji način, Premium Box predstavlja veliku novost na hrvatskom tržištu.

Premium Box nije samo obična poklon kutija, već jedinstveni doživljaj darivanja. Upravo to je misao vodilja ovog domaćeg brenda – osmišljavanje savršenog poklona kroz koji će emocije govoriti same za sebe. Omiljeni proizvodi te personalizirana čestitka unutar prekrasno dizajnirane kutije predstavljaju inovativan i kreativan način izražavanja osjećaja najbližima te malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Ono što je posebno kod ovakvog darivanja je upravo ta personalizacija poklona, ne samo kroz odabir onoga što je unutar kutije već ugraviranog teksta i dizajna kutije koji iskazuju naša osjećanja prema onima koje darujemo.

Mogućnosti je bezbroj, stoga je Premium Box poklon kojeg zasigurno nećete zaboraviti, a koji kasnije može poslužiti za različite svrhe. Bez obzira hoćete li unutar kutije staviti nakit, cvijeće ili će vam jednostavno predstavljati dekor unutar interijera, ovakve vrste poklona ne možemo se zasititi.

Mogućnost naručivanja poklona za sve životne prigode prema vlastitom odabiru i budžetu uz dostavu na vrata za cijelu Hrvatsku omogućava brzo i bezbolno rješenje kad su u pitanju idealni pokloni za najbliže. Ovaj kreativni tim čine mladi i ambiciozni stručnjaci koji su svaku želju spremni pretvoriti u realnost te biti dijelom najposebnijih trenutaka.

U njihovoj raskošnoj ponudi trenutno možete pronaći korporativne poklone (kutije se pomno dizajniraju u skladu s logom i željama određene tvrtke) te pokloni za NJU i NJEGA stvoreni za sve prigode.

Druge godine, u planu je i proširenje postojećeg asortimana na poklone za novorođenčad (dostava u rodilišta) te prigodne poklone za roditelje u tom trenutku (mogućnosti izbora su velike – npr: set za bebu s plišancem i dekicom; za mamu ruže u kutijici te za tatu boca šampanjca).

Isto tako, planiraju proširenje ponude kutijica s cvijećem , iako zasad imaju samo ruže, uskoro će ponuda obuhvaćati i ostale vrste sezonskog cvijeća u nekoliko različitih veličina kutijica.

No ono što će nam još više olakšati kupnju i odabir najposebnijeg poklona je web trgovina koja je trenutno u izradi, a koju s nestrpljenjem iščekujemo. Do tada, domaći brend Premium Box možete pronaći putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

#premium IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Premium Box, povodom Božića jednu sretnicu nagradit ćemo elegantnom zlatno-crnom kutijom koja sadrži: Freixenet pjenušac, Max Factor maskaru 2000 calories, Lindt Diva Truffles i difuzer. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Premium Box elegantne kutije je Danijela Stipanović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.