Handmade

Premium Box – personalizirani pokloni koji će izazvati eksploziju emocija!

Viktoria Mikulić 03. prosinca 2019.

Luksuzne kutije na koje nitko neće ostati ravnodušan…

Kada dobijemo neki poklon, sviđao nam se isti ili ne, nekako je logično nabaciti osmijeh i zahvaliti.

Koliko god se trudili, mnogi nas jednostavno dovoljno ne poznaju, stoga i ne mogu pogoditi što bi nas u potpunosti usrećilo. Osobito kada je riječ o poslovnim poklonima.

S nekim imamo prilično dobar odnos, stalno smo na mailovima i često si persiramo, no kada bi vas netko upitao što ta osoba zaista voli, koji su njezini afiniteti, vrlo vjerojatno ne bismo znali odgovor. No to ne znači da kroz njezinu pojavu ne možemo barem naslutiti što bi joj izmamilo širok osmijeh na licu.

Bit blagdana nije u darivanju, no ipak nam je toplije oko srca kada nas netko daruje, a još više kada ta ista osoba prepozna točno ono što smo priželjkivali. Premium Box domaći je brend koji se specijalizirao upravo za takvu vrstu poklona. Riječ je o custom made darivanju, odnosno o predivnim luksuznim kutijama unutar kojih sami biramo što ćemo postaviti te u kojem cjenovnom rangu.

 

Njihov moto je ‘Unbox your emotions’ koji se pokazao veoma uspješnim jer povratne informacije njihovih vjernih kupaca dovoljno govore o tome kako nijedna osoba nije ostala ravnodušna na ovakav jedinstven poklon.

Nema većeg zadovoljstva nekome kada ta druga strana vidi koliko smo se potrudili oko nje, koliko smo pažljivo birali sve te srcu drage sitnice, koliko smo vremena utrošili kako bi to na kraju izazvalo wow efekt.

Je li riječ o najdražoj čokoladi, parfemu, nakitu, Premium Box svojim će se čarobno upakiranim kutijama potruditi da osobu koju darujete preplave emocije. Možete odabrati između crne i bijele boje kutije koja kada se otvori, na gornjoj strani skriva i osobnu poruku koja upotpunjuje cjelokupan dojam.

Unutar njihovog raskošnog asortimana mogu se pronaći pokloni za sve prigode. Trenutno surađuju s brojnim proizvođačima od kojih bismo istaknuli Magical Book Lab (personalizirani rokovnici), My Mon Mon (nakit), Old Pilot’s Gin (gin), Atea prirodna kozmetika, Harissa (začini i čajevi) i slično.

Ako ste u potrazi za nešto drugačijim poklonom za mamu, prijateljicu, jaču polovicu ili možda za poslovnog partnera, s Premium Box širokom lepezom kutija i proizvoda na dobrom ste putu da nekoga ostavite bez daha…

Za detaljnije informacije o Premium Box luksuznim kutijama, posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

 

#premiumbox IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Premium Box, jednu sretnicu nagradit ćemo luksuznom kutijom koja sadrži predivne blagdanske poklone. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Premium Box poklon kutije je Ivana Novosel. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.