Elegant

Preminuo zauvijek voljeni Matthew Perry!

admin 29. listopada 2023.

Njegova humoristična uloga Chandlera Binga ostavila je enorman utjecaj na sadašnje, ali i buduće generacije…

Matthew Perry, Najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u NBC-jevom sitcomu “Prijatelji” iz 1990-ih, preminuo je u 54. godini. Policija u Los Angelesu istražuje Perryjevu smrt, rekao je izvor iz policije za CNN. Trenutačno se ne sumnja na prekršaj, rekao je izvor, ali incident je i dalje pod istragom Odjela za pljačke i ubojstva policije Los Angelesa. Perry je umro u navodnoj nesreći utapanja u svom domu u Los Angelesu u subotu, prema Los Angeles Timesu, pozivajući se na izvore iz policije.

Ne sumnja se da je riječ o nedjelu, a prvo je prijavljeno kao spašavanje iz vode, rekli su izvori iz policije za NBC News.

Milijuni ljudi diljem zemlje i svijeta poželjeli su Perryju dobrodošlicu u svoje domove putem TV ekrana, dok je glumio smiješnog i simpatičnog lika Chandlera Binga, jednog od šest glavnih likova u seriji “Prijatelji”.

“Prijatelji” su se prikazivali deset sezona od 1990-ih do ranih 2000-ih i postali su jedna od najpopularnijih i najlegendarnijih serija svih vremena, a još uvijek se prikazuju sindikalno diljem svijeta.

“Shrvani smo smrću našeg dragog prijatelja Matthewa Perryja. Matthew je bio nevjerojatno nadaren glumac i neizbrisiv dio obitelji Warner Bros. Television Group,” rekli su iz Warner Bros. Television Group u izjavi za CNN.

Utjecaj njegovog komičarskog genija osjetio se u cijelom svijetu, a njegova će ostavština živjeti u srcima mnogih. Ovo je srceparajući dan, a mi šaljemo našu ljubav njegovoj obitelji, njegovim voljenima i svim njegovim odanim obožavateljima.”