FOTO by Instagram @ivasulentic

Poznati

Prelijepa voditeljica Iva Šulentić postala mama! Čestitamo!

Viktoria Mikulić 15. lipnja 2023.

Na svijet je stigla djevojčica!

Rođenje djeteta je poseban trenutak u životu, ispunjen radosti i srećom. Biti roditelj nosi sa sobom mnoge radosti, izazove i nevjerojatnu ljubav prema djetetu. To neprocjenjivo iskustvo od sada pa nadalje svakodnevno će ispunjavati jednu od naših najcjenjenijih voditeljica, Ivu Šulentić, koja je rodile djevojčicu. Malena je na svijet stigla 14. lipnja u jednoj zagrebačkoj bolnici.

U veljači, tijekom emisije ‘Kod nas doma’, HRT-ova voditeljica iznenadila je gledatelje preslatkom viješću – na samom kraju emisije uživo otkrila je da je trudna. Brojni prijatelji i pratitelji, uputili su joj čestitke na društvenim mrežama.

Iva je više od godinu dana u sretnoj vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba.

Preslatka plavuša u svibnju je proslavila i svoj 40. rođendan uz simboličnu objavu na Instagramu u kojoj se našalila sa svojom trudnoćom: “Mali krug velikih ljudi u mom drugom domu, Kući za ljude i umjetnost, dok sam ja kućica i dom za bebolinca. Okrugla na okrugli. Hvala vam svima!”

Čestitamo sretnim roditeljima na ovoj posebnoj fazi života. Neka njihova veza bude ispunjena ljubavlju, srećom i blagoslovima.