FOTO by Zara

Moda

Prekrasne Zara sandale s cvjetnim detaljima stižu u dvije neodoljive verzije!

Daria Lovrić 08. kolovoza 2023.

Bezvremenske crne ili tendi jeans model?

Cipele su naša slabost, naša strast i ljubav. Često se uhvatimo u potrazi za novim parom, iako smo nedavno oplemenili našu kolekciju još jednim primjerkom.

Zara traper sandale s cvjetnim detaljem 1
Zara traper sandale s cvjetnim detaljem

S obzirom na široku ponudu naših omiljenih brendova ne čudi činjenica da nas svako malo novi par razoruža i potakne na otvaranje novčanika.

Zara sandale s cvjetnim detaljima

Jedna od najomiljenijih shopping destinacija je popularni brend Zara, koja je i ovog je puta predstavila novitete u kojima smo pronašli nekoliko IT komada. Naime, najviše su nam se svidjele nove sandalice s cvjetnim detaljima koje dolaze u dvije očaravajuće verzije.

Zara traper sandale s cvjetnim detaljem 2

Imamo osjećaj da jeans komadi nikada nisu bili popularniji, a zadnjih nekoliko sezona nosimo ih od glave do pete. Nove krasotice u denim izdanju krase rustikalni cvjetni detalji, dva remenčića i peta od 8 centimetara.

Zara traper sandale s cvjetnim detaljem 3

Ovaj će model odlično izgledati uz duge traper suknje, kožne hlače, traperice i lepršave suknje. ako slučajno spadate u skupinu ljudi koji još uvijek nisu prigrlili ovaj trend na obući, Zara je isti model lansirala u klasičnoj crnoj boji.

 Zara crne sandale s cvjetnim detaljem
Zara crne sandale s cvjetnim detaljem
 Zara crne sandale s cvjetnim detaljem  2

Crne krasotice sa sjajnim efektnom odličan su izbor za večernje toalete i svečana događanja. Mi ih vidimo uz asimetrične uske haljine midi dužine.

 Zara crne sandale s cvjetnim detaljem 3

Ako su i vas očarale sandale s cvjetnim motivima svog favorita škicnite putem Zara web trgovine, po cijeni od 35.95 EUR.