FOTO by Bonny Carrera

Dekor

Prekrasne fotelje ekstravagantnog dizajna skupljaju fanove na društvenim mrežama!

Daria Lovrić 28. rujna 2023.

Spoj umjetnosti i inovacije privukao ljubitelje dekora!

Većina nas teži tome da naš dom odiše ugodnom i toplom atmosferom, a to možemo postići udobnim namještajem i skladnim spajanjem boja i dekoriranjem prostora. Da kreativnost ne poznaje granice, svakodnevno primjećujemo u svijetu mode i uređenju interijera.

Kao velike ljubitelje home dekora, ovog su nas puta oduševile efektne fotelje umjetnika Bonnyja Carrere. Naime, već smo vam imali priliku predstaviti 3D digitalnog umjetnika iz Berlina i njegove ekstravagantne kokos fotelje, a sada su na red stigle one u obliku povrća koje bi se savršeno uklopile u jesenski mood.

Bonny Carrera fotelje 1
Bonny Carrera fotelje

Carrera je stvorio fantastičnu kolekciju svojih konceptualnih AI fotelja koje ostavljaju dubok dojam na ljubitelje namještaja i home dekora te izazivaju BUM na društvenim mrežama. On neprestano istražuje granice umjetnosti i dizajna te nas redovito oduševljava pravim umjetničkim djelima.

Bonny Carrera fotelje 2

I u ovoj kolekciji vidimo da njegove kreacije često proizlaze iz botaničkih motiva, dodatno ističući kreativnost i igru boja. Na njegovom Instagram profilu pronašli smo fotelje koje podsjećaju na kelj, limun, zelenu jabuku i bundevu.

Pokušajte samo zamisliti jednu od ovih prekrasnih fotelja kao središnji komad vašeg dnevnog boravka. Već vidimo kako se u njoj opuštamo nakon napornog radnog dana, pokriveni dekicom, čitajući omiljeno štivo dok vani pada kiša.

Za više informacija i impresivne naslonjače, svakako provjerite službeni Instagram profil umjetnika. Možemo očekivati budućnost punu iznenađenja i nadamo se da će ove fotelje jednog dana krasiti naše domove.