Poznati

Prekrasna Maja Šuput danas slavi 43. rođendan! Oduševila fotografijom i pobijedila svoj strah…

Daria Lovrić 22. rujna 2022.

„Osjećam se kao na vrhu svijeta“

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica, uspješna poduzetnica i posvećena majka, Maja Šuput danas slavi 43. rođendan. Vjerujemo da bi se mnogi složili kako su za nju godine samo broj i da izgleda nevjerojatno.

Vrckasta plavuša izgleda poput djevojčice i iako je postala mama malenog Blooma, nakon trudnoće zrači još više. Poznata po svom živahnom i pozitivnom karakteru, Maja je postala jedna od najomiljenijih javnih osoba.

Maja Šuput zablistala u predivnoj bijeloj haljini

Povodom rođendana, Maja je na svom Instagram profilu podijelila fotografije na kojima pozira u prekrasnoj bijeloj haljini zanimljivog kroja i puf rukavima, držeći u ruci buket balona u ružičastim nijansama.

Za posebnu prigodu, outfit je začinila visokim repom i božanstvenim cipelama sa srebrnim kristalićima.

Instagram @majasuput

Ispod fotografije Maja je poručila kako se povodom svog rođendana osjeća kao da je na vrhu svijeta. Unatoč strahu od visine, pozirala je na vrhu zgrade i uz pomoć poznatog stilista i prijatelja Marka Grubnića pobijedila je svoj strah.

Nakon objave počele su pristizati brojne čestitke od strane suradnika, prijatelja i kolega. Povodom 43. rođendana simpatičnoj Maji želimo sve najljepše i nek ostane vesela i vrckava kakva je bila i do sada.

Vjerujemo da se priprema veliko slavlje, stoga živjeli u to ime!