FOTO by Instagram @iva__saric

Poznati

Prekrasna Iva Šarić zablistala u trendy haljini koja naglašava figuru, a ima i poseban razlog za slavlje!

Daria Lovrić 15. lipnja 2023.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih WAGsica. nije bila na tribinama u Rotterdamu, no zaručnika je podržala preko društvenih mreža…

Predivna Iva Šarić i Bruno Petković upoznali su se još davne 2019. kad je Iva s njim napravila intervju za jednu emisiju, a on ju je nasmijavao svojim dosjetkama i bez suzdržavanja odgovarao na pitanja. Njihova ljubavna priča služeno je počela u ljeto 2020. godine, nakon godinu dana skrivanja.

Poznati par je u travnju 2021. godine dobio sina Adriana, dok Iva iz prvog braka ima sinove Carlosa i Leona Leku. Bruno i Iva zaručili su se nekoliko mjeseci nakon rođenja sina i svoju vezu, što je više mogu, čuvaju od očiju javnosti.

Ipak, Iva je redovito na tribinama, odakle bodri Brunu, međutim sinoć nije s tribina gledala utakmicu. Iako nije bila na tribinama u Rotterdamu, svoju je podršku iskazala putem društvenih mreža.

Instagram @iva__saric

Bruno Petković zabio je gol u produžecima utakmice, a kasnije je izborio i jedanaesterac iz kojeg je Luka Modrić pospremio loptu u mrežu i potvrdio plasman Hrvatske u finale Lige nacija.

Predivna Iva na svojim je društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija u trendy plavoj haljini otkrivenih ramena koja naglašava liniju tijela. Povodom predstavljanja SEPAI kozmetike u kozmetičkom salonu Epilderm, zgodna Iva, uz pletenu haljinu u baby plavoj nijansi koja ističe njezine oči izabrala je neutralan make up na usnicama, dok je naglasila oči tamnijim nijansama.

Atraktivna mama troje djece izgleda nevjerojatno i naprosto blista u svakom izdanju bila riječ o casual ili svečanijem outfitu.