Ljepota

Pregršt nail art ideja posvećenih novogodišnjoj večeri na jednom mjestu!

Antonija Andabak 28. prosinca 2021.

Najkreativniji dizajn onaj je inspiriran novogodišnjom noći!

Ako ste ljubiteljica tradicionalnog novogodišnjeg sjaja prepunog šarenih i svjetlucavih ukrasa, garantiramo vam da postoji nail art s kojim vrijedi ući u novu godinu i koji će doprinijeti dodatnom glamuru.

Mnogo nail artista u ovom trenutku smišljaju kreativne ideje na noktima svojih klijentica, a rekvizita je mnogo – od naljepnica, folije i kistića, svoje vizije oživljavaju na najljepši mogući način.

Neki od ovih mini umjetničkih djela redom su pronašli inspiraciju zimskom tematikom poput snjegovića, pahulja, Božića, blagdanskih ukrasa i gotovo svega u svezi s mnogima omiljenim razdobljem.

Na našem su se popisu ipak našle manikure inspirirane dočekom Nove godine, koja ovaj put može biti zamjena za kupovinu nove odjeće, osobito ako ćete proslaviti u krugu najbližih prijatelja, stoga će Vam pregršt ideja nail arta dati inspiraciju da izvadite najsvjetlucaviji lak koji posjedujete!

Ako svjetlucavi lakovi nisu dio vašeg ukusa , nail artisti također koriste midnight plavu, jednostavnu i elegantnu crnu te svečanu zlatnu boju kako bi postigli sofisticiran i festive look.

I samo zapamtite, ne morate cijelu noć provesti u party haljini da biste uživali u New Years Eve nail art – ovi će nail dizajni jednako dobro izgledati i s vašeg kauča.

Unaprijed pronađite naše omiljene novogodišnje dizajne noktiju za “domaću zadaću” i pokažite svoje favorite vašem nail artistu! . Bilo da svoje nokte pretvorite motive zvjezdica i konfeta ili jednostavno ukrasite minimalističkim dizajnom, želimo vam najbolju i najsvjetliju godinu koja dolazi.