FOTO by Nike

Moda

Predstavljene bijele Cortezice u kombinaciji sa sočnom narančastom bojom

admin 07. kolovoza 2023.

Još jednom svjedočimo elegantnom minimalizmu omiljene tenisice

Poznate po svom kultnim dizajnu i udobnom kroju Nike Cortezice već preko pedeset godina drže titulu kao jedne od najpopularnijih izbora među ljubiteljima tenisica. Njezine jednostavne i bezvremenske linije s kožnim gornjištem i pjenastom međupotplatom ono je što ovaj Nike model čini prepoznatljivim i obožavanim.

Upravo ta jednostavnost etiketira ovaj model kao nešto što uvijek možete nabrzinu iskombinirati s vašim ljetnim krpicama, a opet dobiti upečatljivi i zanimljiv look. Iako u nešto sporijem ritmu, Cortez i ove godine izbacuje neke upečatljive modele, a posljednji u nizu je onaj u bijeloj boji s neodoljivim narančastim detaljem.

Inspirirajuću se vintage sportskim stilom ovaj najnoviji model predstavlja sve što Cortezice utjelovljuju, a to je bezvremenski izgled koji izgleda neodoljivo.

Ono što je standardno je nazubljeni bijeli potplat s bijelim međupotplatom gdje nailazimo na blage nijanse svjetlozelene boje.

Gornjište je u potpunosti izrađeno od bijele kože, a Nike kukice sa bočnih strana dolaze u sočnoj narančastoj boji, originalno zvanoj “Campfire orange” boji.

Vezice i podstava dolaze u snježno-bijeloj boji što doprinosi minimalizmu ovog modela i predstavlja pravi mamac za sve fashionistice. Iako se nadamo da ćemo ovaj model vidjeti u ovom ljetnom periodu, iz Nike još nisu objavili točan datum izlaska.