Putovanja

Predstavljen bajkovit koncept organizacije evenata!

Viktoria Mikulić 27. travnja 2017.

Etno Park Zagreb predstavio vrata čarobnog svijeta

Organizacija evenata – Nedavno predstavljen, Etno park Zagreb otvorio je svoja vrata i predstavio jedinstveni spoj povijesti i sadašnjosti, umjetnosti, turističke i gastro – zabavne ponude. Impresivno zdanje od sada je otvoreno za sve posjetitelje, a nova ponuda sadržaja jedinstvena je u Hrvatskoj. Čarobni spoj svjetlosnih efekata, najmodernijih gastro delicija i organizacije na svjetskoj razini novitet su koji privlači.

Organizacija evenata

„Etno park Zagreb nova je turističko, gastro – zabavna destinacija koja će osim brojne turiste, vjerujem oduševiti sve građane Zagreba i okolice. Etno park i njegova ponuda izvrsna su nadopuna turističkoj ponudi Hrvatske.“ – izjavila je vlasnica Etno Parka Zagreb Nikolina Fiolić Crnjak. Organizacija evenata.

Organizacija evenata

Glumci Ecija Ojdanić i Ivo Gregurević, TV voditeljica Antonija Stupar Jurkin, dizajnerski dvojac ELFS, vaterpolisti HAVK Mladost Andrija Bašić, Ivan Domagoj Zović i Andrija Vlahović te Ecija Ivušić među prvima su razgledali Etno park Zagreb. Impresivno imanje prostire se na čak 40.000 m2 u mjestu Mala Mlaka.

Organizacija evenata

Uz izvorni turopoljski čardak prepun unikatnog namještaja različitih povijesnih stilova, ljetnikovac s pogledom na Zagreb i Medvednicu idealan za bijeg od gradske vreve te prekrasan voćnjak sa stotinama nasada raznog voća, ovo prekrasno imanje nudi i originalan koncept organizacije različitih događanja.

Organizacija evenata

U čarobnom svijetu povijesti i prirode svoje mjesto pronašla je moderna staklena instalacija koja Etno parku daje duh sadašnjosti i jednu potpuno novu dimenziju. Novo mjesto s jedinstvenim gastro – zabavnim konceptom očekuje svoje prve goste, a u narednim mjesecima obećaje brojne nezaboravne proslave najljepših životnih trenutaka i posebnih prigoda. Organizacija evenata.

Organizacija evenata

Partneri Etno parka Zagreb, agencija Ballroom Croatia, Catering Favory, Sajam ’99 i Prolight svojim originalnim konceptima zaokružuju cjelinu novog hrvatskog bisera koji nas vodi na više osjetilno putovanje.

Organizacija evenata

###

Sajam’99 d.o.o. jedna je od najboljih tvrtki za iznajmljivanje najmodernijih party šatora, a njihova kvaliteta prepoznata je i u brojnim projektima u inozemstvu.

Tvrtka Prolight zadužena je za vrhunsku rasvjetu i specijelane efekte poput vatre, snijega balončića i niskog dima koji posebnu večer pretvaraju u veličanstveni spektakl.

Catering FAVORY s najduljom tradicijom u Hrvatskoj svojim gastro specijalitetima stvara pravi raj za nepce.

Čaroban koncept Etno parka zaokružuje tvrtka The Ballroom uz unikatnu dekoraciju i posebno osmišljenu priču za svaku prigodu prema posljednjim svjetskim standardima. Organizacija evenata.

 

#etno IGRA DARIVANJA

U suradnji s Etno Park Zagreb, jednu sretnicu nagradit ćemo tradicionalnim cekerom. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica etno cekera je Andreja Dlugoš. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.