FOTO by PR

Trendovi

Predstavljamo novi MOSCHINO TOY 2 Bubble Gum

PR 01. travnja 2021.

Samo za ovisnike o ružičastom!

Kreiran pod kreativnim njuhom Jeremy Scotta, kreativnog direktora modne kuće Moschino i stručnosti tvrtke Euroitalia, TOY 2 je sada pobojan u modernu i elegantnu ružičastu boju, posvećujući svoju dušu svim ženama koje su ovisne o ružičastom.

Zabavne, otvorene i razigrane note istražuju nijanse njezinog veličanstva ruže, pozivajući se na nježan miris ironične i ikonske žvakaće gume, po kojoj je miris i dobio ime.

Moschino Toy 2 Bubble Gum miris oslobađa nas od negativnih misli, obavija tijelo i stimulira um. Samo za ovisnike o ružičastom!

BOČICA

Toy 2 Bubble Gum, novi miris za nju uokviren je u obliku ikonskog medvjedića. Prozirna staklena bočica i čep koji nude dodir savršene ružičaste elegancije od samog početka kombiniraju besprijekornu pažnju prema detaljima sa srebrnim akcentom za ultra moderan, očaravajući ton.

MIRIS

Moschino Toy 2 Bubble Gum pokazuje nam zabavnu stranu mirisa i dodaje pop vibracije ružičastoj priči. Miris koji se ističe. Kompozicija zapaljena živahnim notama žvakaće gume, slatke, začinjene i intenzivne. Kandirani citrusi dolaze zajedno sa sočnom breskvom i začinima, uranjajući u koktel elegantnih drvenastih nota i mošusa.

Mi pričamo ružičasto, a ti?

#pinksoul

#pinkaddicted

#toy2bubblegum

Moschino Toy 2 Bubble Gum miris je pogodan za vegane. Ne sadrži bilo koje namjerno dodane životinjske proizvode ili proizvode izvedene od životinja kao što su mliječni proizvodi, jaja, pčelinji proizvodi ili životinjski enzimi.

Oko 80% sirovih sastojaka koji se koriste u mirisu su biorazgradivi.

Cijene:
Edt 30ml 299,90kn
Edt 50ml 439,10kn