Moda

Predstavljamo masku za spavanje koja neće oštetiti vaše trepavice

admin 08. svibnja 2020.

Bile umjetne ili prave, uz ovu masku vaše su trepavice sigurne

Prirodan volumen i gustoća vaših trepavica vam nije dovoljna? Savršeno duge trepavice može imati svatko, a s umjetnim trepavicama uživat ćete u maksimalnoj dužini i volumenu u trenu! No svi koji imaju prirodno duge ili umjetne trepavice znaju da je nošenje maske za spavanje na očima gotovo nemoguća misija.

SMUG, britanski brend specijaliziran za proizvode za spavanje došao je do rješenja problema – konturirane maske za spavanje. Inovativna tehnologija odlikuje se jedinstvenim dizajnom kupole koji ostavlja prostor na području oko očiju uklanjajući smetnje ili trenje uzrokovane raznim fazama tokom sna.

Područje između maske i vašeg oka osigurava ugodnost za oči i sprječava oštećenje vaših pravih ili umjetnih trepavica.

Osim što štite vaše dragocjene trepavice, maske su dizajnirane tako da ne propuštaju i blokiraju bilo kakvu neželjenu pojavu svjetlosti kako biste vi neometano mogli uživati spavajući.

Vrijeme koje provodimo spavajući najveći je faktor koji utječe na naše raspoloženje, motivaciju i vještine donošenja odluka. Ugodan obrazac sna poboljšava sve što radimo kroz svakodnevni život.

U svijetu u kojemu su tehnologija i stres uzeli glavnu riječ nikad nije bilo važnije osigurati pravu količinu sna i odmora.

Ove 3D maske za spavanje omogućit će vam oboje, dolaze u nekoliko boja i dizajna, a pronašli smo ih unutar SMUG web trgovine po cijeni od 12£.