Promo

Predstavljamo Giorgio Armani Luminous Silk Hydrating Primer

PR 05. studenoga 2019.

Savršena blistava podloga i svilenkast sjaj

Giorgio Armani predstavlja LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER koji priprema kožu i predstavlja savršenu podlogu za tekući puder. HYDRATING PRIMER pridružuje se nagrađivanom tekućem puderu LUMINOUS SILK FOUNDATION i dolazi u jednoj univerzalnoj nijansi.

LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER tenu daje blistav sjaj prije nanošenja šminke te pruža osjećaj hidratacije, ugode i glatkoće. Koža predivno odbija i sakuplja svjetlost. Danju i noću koža zadržava svoj savršen sjaj.

ARMANI SILKY GLOW

Linija LUMINOUS SILK utjelovljuje filozofiju Giorgija Armanija o naglašavanju prirodne ljepote. Proizvodi u ovoj liniji nadahnuti su finom teksturom satenske svile te ispravljaju i ujednačavaju ten za prirodan sjaj. LUMINOUS SILK stvara trenutan sjaj bez prihvaćanja kompromisa: pruža besprijekoran rezultat za bezbojan završni potez te svjež, zdrav i sjajan izgled kože.

LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER stvara isti blistav sjaj po kojem je poznat tekući puder LUMINOUS SILK FOUNDATION. Zahvaljujući formuli koja oblikuje lice s pomoću svjetlosti i smanjuje vidljivost nesavršenosti te njegovoj laganoj teksturi, ovaj kultni tekući puder uživa pohvale medija i povjerenje kupaca.

BLISTAVA FORMULA

Tehnološki napredna formula baze LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER pridonosi koži na različite načine. Glicerin stvara blistav sjaj. Bezbojnim polimerom i dvodimenzionalnim pigmentima učahurenima u kristale postiže se učinak uljepšavanja. Formula ulja u vodi daje svježu teksturu za izgled bez šminke.

Koža je hidratizirana i ugodna na dodir, čini se nježnijom i mekšom te izgleda sjajno.

MNOŠTVO PRIMJENA

Svestrani LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER nudi različite upotrebe i rezultate, ovisno o tome kako se nanosi. Baza je lagana i ugodna za nošenje, jednostavno se nanosi i pruža izgled bez greške, bilo da se nanosi kao podloga prije tekućeg pudera ili preko tekućeg pudera za definiranje i naglašavanje crta lica.

PRIJE TEKUĆEG PUDERA

Vrhovima prstiju nanesite bazu veličine oraha na kožu, od sredine prema vanjskom rubu lica. Rezultat je ten pripremljen za nanošenje tekućeg pudera, uz sjajan izgled.

PREKO TEKUĆEG PUDERA

Preko tekućeg pudera nanesite bazu veličine bisera vrhovima prstiju, obraćajući pozornost na vrhove jagodica, luk iznad oka i kupidov luk za stvaranje posebno svježeg izgleda.

PREKO RUŽA ZA USNE

Mala količina baze može se nanijeti vrhovima prstiju preko svakog ruža. Naglasak treba biti na središtu usana, da bi se posvijetlile i definirale konture usana.

RITUAL PUN SJAJA

Novi LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER može se upotrebljavati kao dio cijele rutine šminkanja. Za blistavo sjajan i blještav ten.

Prvo se koža priprema za nanošenje šminke s pomoću baze LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER. Zatim slijedi tekući puder LUMINOUS SILK FOUNDATION koji dolazi u 16 nijansi te ispravlja, ujednačuje i usavršuje ten, za trenutno sjajnu kožu.

Prah LUMINOUS SILK COMPACT koji stvara polu-mat, bezbojan završni izgled, upotrebljava se preko tekućeg pudera i savršen je za manje popravke tijekom dana.
Dostupan u 8 nijansi.

FLUID SHEER može se nanijeti nakon tekućeg pudera za naglašeni izgled te za dašak sjaja i boje.

###

Informativna cijena (*ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama, te na www.douglas.hr)

LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER T30ML = 384 HRK