PREDSTAVLJAMO ELEMIS LIFE ELIXIRS LINIJU!

Viktoria Mikulić 17. studenoga 2017.

LIFE ELIXIRS je nova linija luksuznih modernih aromatika tvrtke ELEMIS

Elemis Life Elixirs  – Pet aromata stvorenih za usklađivanje s vašim duhom, umom i tijelom, od kojih je svaki aromatic pomiješan s 19 različitih eteričnih ulja. LIFE ELIXIRI su dizajnirani i osmišljeni kako bi vas podržali u svim vašim naporima tijekom dana.

Doživite ELEMIS LIFE ELIXIRS koji vas vode kroz 5 jedinstvenih mirisa povezanih s 5 emocionalnih stanja duha. Svaki od LIFE ELIXIR – a dolazi u obliku mirisne svijeće, uljnog eliksira za kupku te roll on parfema.

Pogledajmo malo detaljnije i saznajte koji od aromatica rezonira s vašim stanjem duha… Elemis Life Elixirs

Elemis Life Elixirs

CALM – za smirivanje i opuštanje

Kada životni pritisak postane prevelik, vrijeme je da se stane na loptu, duboko udahnite te obnovite svoje rezerve. Stvorite oazu mira i utočišta u svojoj kupaonici i uronite u vruću kupku u koju ste stavili Elemis LIFE ELIXIR – Calm.

Krenite u dan brzinom koja vama odgovara, a ne brzinom koju diktira vaš posao. Vratite se u sadašnjost s ovom umirujućom i hipnotičkom mješavinom aromata. Eterično ulje Ružinog drveta podiže duh, umirujuća Kadulja opušta, a mirisni Lavandin savršen je za otklanjanje stresa i postizanje visoke razine relaksacije.

Umirite um. Dozvolite da vam misli odlutaju…

CLARITY – za bistar i jasan um

Dan je vaš. Kada život postane preglasan, razbistrite i osvježite svoj um. Clarity Eliksir napravljena da stimulira vašu kreativnost, inovativnost i da vam da novu motivaciju.

Koristite mirisnu svijeću kako biste potaknuli fokus i kreativnost. Energija Gorke Naranče, osvježavajući Kardamon i zagrijavajući Đumbir rade zajedno kako bi uravnotežili organizam i izoštrili um. Bistrina uma i bolja koncentracija su samo neke od nuspojava ove aromatične mješavine.

Zgrabi svoj dan, ili večer, bistrim i svjesnim umom te posebnom svjesnošću i samopouzdanjem.

Elemis Life Elixirs

FORTITUDE – za uzemljenje i samopouzdanje

Nemojte se više podcjenjivati. S punim samopouzdanjem preskočite sve prepreke koje su pred vama. Uzemljite se i znajte da ste u potpunosti spremni za sve što dolazi. Osnažite svoj duh, um i tijelo.

U sebi skrivate svu snagu koja vam je potrebna – i sada je vrijeme da ju oslobodite. Riješite se svih okova koji vas sputavaju da budete najbolji i svoji.

Eterično ulje Ylang Ylang će vas stabilizirati, dok će Vas snažan Cedar uzemljiti i uskladiti, aroma Geranija vratit će vam energiju i podići samopouzdanje.

Doživi novi osjećaj samopuzdanja i snage, neka te LIFE ELIXIRS FORTITURE odvede korak dalje.

Elemis Life Elixirs

EMBRACE – oslobodi se i prihvati pravu sebe

Osjetite uzbuđenje i uronite u samo srce svih mogućnosti s ovom senzualnim aromatikom. Zaljubite se u osjećaj slobode. Prekrasna aroma i mirisi zavodljivog Vetivera, zemljani Tamjan i moćni Rozi Papar potaknut će vas na novu avanturu. Samo jedan udah Embrace eliksira će vas potaknuti sa napravite ono nezamislivo. Zaljubite se u taj osjećaj slobode.

Kanaliziraj energiju, i vjeruj da te ništa ne može zaustaviti. Volite i njegujte svoj um, duh i dušu.

SLEEP – za dubok i miran san

Ostavi događaje od cijelog dana iza sebe, i pripremi se za duboki i opuštajući san. Umotaj se u toplu dekicu i gledaj u budućnost, a ne iza sebe. Kanaliziraj i spoznaj da su sjajne stvari ispred tebe te da budućnost donosi sve što ti je potrebno.

Ovo ulje omogućit će vam da umirite svoj um i odmorite se onako kako to i zaslužujete. Prekrasne arome Patchoulija, Elemija i Palmarose će vas opustiti, dozvolite problemima da odlutaju daleko od vas, te umirite svoj um. Isključite mobitel i prepustite se u sigurne ruke dubokog, mirnog, obnavljajućeg sna s LIFE ELIXIR SLEEP kupkom.

Oslobodite se stresa i spavajte mirnim snom. Isključite svoj um i prepustite se u sigurne ruke dubokog, mirnog, obnavljajućeg sna. Elemis Life Elixirs

Svi proizvodi iz ELEMIS LIFE ELIKSIR linije se mogu kupiti u Ageness Beauty Institutu na adresi Ulica Republike Austrije 21.

 

#samopouzdana IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Salon Ljepote Ageness B.I., jednu sretnicu nagradit ćemo Elemis FORTITUDE eliksirom koji daje snagu i podiže samopouzdanje. Detalje igre možeš pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Elemis FORTITUDE eliksira je Ornela Červar. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.