Kultura

Predstava ‘Pluća!’ sredinom prosinca u Teatru Exit!

Viktoria Šafranić 28. studenoga 2018.

Pluća su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja

Pluća Teatar Exit – Mladi, obrazovani i ekološki osvješteni.

Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe.

Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osvješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednog popodneva On „predloži dijete“. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari  jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno.

Pluća su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u  kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život.

Photo: PR

Tekst: Duncan Macmillan

Režija: Aida Bukvić

Igraju: Jadranka Đokić i Amar Bukvić

Na vrijeme osigurajte svoje ulaznice za predstavu ‘Pluća’ koja će se održati 14.prosinca u 20h

 

Ulaznice u prodaji:

BLAGAJNA Teatra EXIT, Ilica 208

Radno vrijeme blagajne: ut. – sub. od 16:30 do 20:00 h (u slučaju predstave nedjeljom i ponedjeljkom blagajna se otvara sat vremena prije početka predstave)

ONLINE PRODAJA ULAZNICA: https://www.ulaznice.hr/web/event/38/6489

Sve informacije možete pronaći na www.teatarexit.hr ili nam se obratite na broj telefona 01/3704 – 120 te na mail prodaja@teatarexit.hr.