FOTO by Zalando

Moda

Predmet žudnje – upečatljive ružičaste krasotice luksuz su kakav zaslužujemo!

Daria Lovrić 16. siječnja 2023.

Predivan primjerak upotpunjuju boja fuksije i efektan detalj...

Cipele su naša opsesija i koliko god pari imali, vječno smo u potrazi za još jednim modelom kojim ćemo začiniti našu kolekciju. Cipele imaju veliku ulogu kod kreiranja outfita. Točnije, obuća može cijeli look podići na viši nivo ili ga naprosto upropastiti.

Svatko od nas trebao bi imati barem jedne klasične salonke u nude tonovima i jedan udoban par u crnoj boji. Navedeni modeli uklopit će se u svaki look, bila riječ o poslovnom ili večernjem. Ipak, ako ste u potrazi za modelom koji će mamiti poglede gdje god se pojavili, izaberite upečatljive primjerke zanimljivog dizajna.

Pinkish cipele ekstravagancija su na kvadrat

Želite li jednostavnost zamijeniti elegancijom i glamurom, predivne salonke brenda Menbur su pun pogodak! Krasotice u boji fuksije krasi visoka stiletto potpetica od 8,5 centimetara, prednjište u špic i efektan detalj od sitnih kristalića.

Ružičaste salonke Menbur
Ružičaste salonke Menbur

Ove salonke vidimo uz stylish haljine i plisirane suknje u svečanim večernjim prilikama, ali će odlično izgledati uz basic hlače i košulje u ležernijim varijantama.

Bez obzira na to spremate li se za odlazak na vjenčanje, u večernji izlazak, na rođendan ili jednostavno želite novi par cipela koji se razlikuje od klasičnih modela, ove ljubimice su pravi izbor za vas.

Ako su i vas očarale možete ih naručiti putem Zalando web trgovine, po cijeni od 88,79 €.