FOTO by Instagram @bravoboards.stl / @modern_brie

Dom

Predjelo vijenac od zakuski bit će središnje mjesto vašeg božićnog stola

Krešimir Šustić 15. prosinca 2020.

Umjetničko djelo koje će prisutne goste ostaviti bez teksta

Ulaskom u posljednji mjesec u godini, svima nam se otvorio apetit i nekako prestajemo misliti na kilograme dok uživamo u ukusnim jelima.

Srećom, bliže nam se blagdani koji će biti obogaćeni raznim desertima, delicijama i zakuskama čija će priprema proširiti ugodne mirise našim životnim prostorima.

Posebno nam je drag običaj okupljanja obitelji na večeri ili ručku koji je uvijek popraćen dozom zabave, ljubavi i smijeha kako bi stvorili nezaboravne trenutke za pamćenje.

Tada glavnu ulogu definitivno igra hrana koju ćemo poslužiti svojim najbližima, stoga prilikom kuhanja svu pažnju posvećujemo i najsitnijim detaljčićima kako bi sve bilo savršenog okusa.

Nakon što završimo s pripremom, potrebno je dekorirati blagdanski stol i učiniti ga što više upečatljivim i privlačnim te ga naravno poslikati za Instagram kako bi se pohvalili svojim umijećem.

Budući da za predjelo većinom poslužujemo salate i razne nareske, pronašli smo odličnu ideju koja će ostaviti prisutne goste bez teksta, a vas učiniti pravim umjetnikom.

Vijenac od delicija je novi hit na društvenim mrežama koji se sastoji od voća, sira, suhomesnatih proizvoda, borove grane i ostalih prigodnih namirnica stvorenih za svečane objede.

Ovu veličanstvenu dasku punu božanstvenih okusa možete napraviti i vi sami uz malo truda i energije koju je potrebno uložiti kako biste središte svog stola učinili najfotogeničnijim mjestom ovog Božića.