FOTO by H&M

Dekor

Predivni H&M setovi sa zlatnim detaljima unose notu luksuza u vaš dom!

Daria Lovrić 04. siječnja 2023.

Neka vaš prostor odiše glamurom tijekom cijele godine!

Kako bi naša kućna druženja bila što posebnija i glamuroznija posebnu pažnju pridajemo detaljima poput dekoracija i home dekora.

Ne bi li smo se se što ljepše osjećali u vlastitom domu, pomno biramo namještaj i posuđe koje će uz ostali asortiman kreirati posebnu priču i našem prostoru podariti dušu.

H&M duboki tanjur sa zlatnim rubom
H&M duboki tanjur sa zlatnim rubom – 7,99 €

Koji god stil preferirali, postoje neki detalji koji će se uklopiti u gotovo svaki ambijent i podići izgled vašem interijera na zavidnu razinu.

H&M plitki tanjur sa zlatnim rubom – 7,99 €

Unesite dašak glamura u svoja druženja

Planirate li večernji Netflix maraton sa svojom BESTie, nedjeljni ručak, večernji subotnji party ili dnevni brunch, kapljica vina i delicije koje će napuniti naš trbuščić su neizostavni element svakog druženja.

Set posuđa sa zlatnim rubom

Unutar H&M kolekcije pronašli smo predivne primjerke posuđa s decentnim zlatnim detaljima dostojne najluksuznijeg restorana s Michelinovom zvjezdicom.

Čaša za vino sa zlatnim rubom – 9,99 €

Odlična je vijest što svaki artikl poput dubokih i plitkih tanjura, čaša za šampanjac i vino možete kupovati odvojeno i kompletirati svoj set po želji.

Čaša sa zlatnim rubom – 5,99 €

Naš favorit je široka coupe čaša za šampanjac visine čak 15,5 centimetara. Široki promjer od 10 centimetara ovim čašama daje notu luksuza i ispijajući omiljeno piće iz njih osjećat ćete se kao da ste dio Great Gatsby ere.

Čaša za šampanjac sa zlatnim rubom – 7,99 €

Svoje favorite naručite putem H&M web trgovine.