FOTO by Instagram @inkzeus / @phoebes_jeebies / @ww04ww

Ljepota

Predivne tetovaže za istinske ljubitelje prirode i aktivnog odmora na otvorenom

Daria Lovrić 18. kolovoza 2022.

Volite li provoditi vrijeme vani na svježem zraku ove su tetovaže stvorene za vas...

Niste kućni tipovi i jedva čekate lijepo vrijeme kako bi izašli u prirodu, prošetali, vozili bicikl ili iskoristiti vrijeme za neku drugu aktivnost na otvorenom? Ako je u vašem slučaju ova rečenica istinita onda ste zasigurno zaljubljenik u prirodu.

Pronaći tetovažu nije lak zadatak, štoviše veoma je izazovan, posebno ako se radi o prvoj tetovaži i želite da ona ima dublje značenje i opisuje vas kao osobu. Najvažnije je odabrati dio tijela koji želite tetovirati i dimenzije tetovaže. Za početak krenite s manjom tetovažom. Kasnije lako izaberete veće dimenzije jer se vrlo vjerojatno nećete zaustaviti samo na jednoj.

Želite li tetovirati elemente prirode imate vrlo širok spektar mogućnosti i doslovno možete tetovirati sve što vas podsjeća na prirodu i boravak na otvorenom.

Možete tetovirati malene tetovaže za najveće ljubitelje životinja – bile one domaće ili šumske. Muškarci najčešće tetoviraju tigrove, lavove i krokodile, dok žene više preferiraju mačke, sovice, leptiriće ili pčelice.

Odaberete li cvjetne tetovaže nećete pogriješiti, a odlično će izgledati ako ih pozicionirate oko ručnog ili nožnog zgloba. Osim što će krasiti vaše tijelo, na tom mjestu vam nakit više neće biti potreban.

Osim kopnenog biljnog i životinjskog svijeta možete izabrati i motive iz podvodnog svijeta. Unazad nekoliko godina posebno su popularni morski motivi poput školjaka ili morskog konjica.

Uz elemente biljnog i životinjskog svijeta vrlo su popularne tetovaže krajolika poput mora, šuma ili planina, a i tetovaže neba, sunca, oblaka i zvijezda nikad ne izlaze iz mode.

Uživate li u šetnji, trčanju, bicikliranju ili rolanju istetovirajte svoju omiljenu aktivnost u minimalističkoj verziji. Kako bi dizajn bio što zanimljiviji spojite nekoliko motiva prirode u jedan crtež.

U svakom slučaju, izabrali jedan element ili više njih, važno je da se vama sviđa i da za vas ima posebno značenje. Osobe koje se odlučuju na tetovaže vezane uz prirodu najčešće teže ljepoti i savršenstvu te cijene svijet oko sebe i uživaju u njemu.