FOTO by Mark&Spencer

Dekor

Predivne lanterne unijet će dašak blagdana u svaki dom

admin 30. rujna 2022.

Srebrna ili zlatna?

Lanterne su u prošlosti bile jedan od glavnih izvora rasvjete da bi se u posljednjih nekoliko godina koristile ponajviše kao dekoracija vašeg doma.

Iako je u prošlosti tehnika paljenja bila drugačija, danas u najviše slučajeva funkcioniraju na baterije.

Prepoznatljiva je po tome što ste je mogli nositi, ali i objesiti negdje te ga koristiti kao rasvjeta u otvorenom ili zatvorenom prostoru.

Blagdanske Lanterne
Blagdanske Lanterne

Najljepše ih je vidjeti u jesenskom i zimskom razdoblju, ali ipak najviše čari daju u blagdansko vrijeme.

Blagdanske Lanterne

Upravo smo pronašli 2 lanterne u blagdanskim motivima koje su nas očarale

Unutar Marks&Spencer web trgovine pronašli smo 2 modela predivnih blagdanskih lanterna u zlatnoj i srebrnoj boji. 

Blagdanske Lanterne

Šarmantno umjetničko djelo na zlatnoj lanterni prikazuje zvjezdanu noć nad ulicom u kojoj se nižu gradske kuće. Također sadrži božićna drvca, vijence, snježne pahulje i starinske automobile.

Slika je obavijena zlatnom naljepnicom preko stakla, a prikladna je za standardnu malu svijeću. Ima metalnu ručku stoga je možete objesiti na neko omiljeno mjesto u vašem domu.

Blagdanske Lanterne
Blagdanske Lanterne

Sa srebrnom lanternom stvorite ambijentalno okruženje uz još jednu festive boju. Ukrašena je očaravajućim umjetničkim djelima uključujući zvijezde i polumjesec koji će zasvijetliti kada unutar iste stavite malu svijeću. Također ima ručku pa ju možete pozicionirati na najvidljivije mjesto.

Blagdanske Lanterne
Blagdanske Lanterne

Obje lanterne pronašli smo unutar Marks&Spencer web trgovine po cijeni od 160,00 kuna po komadu. Dostavljaju u Hrvatsku i spremni smo napuniti virtualnu košaricu.