FOTO by AMINAH ABDUL JILLIL

Moda

Predivne krasotice u mocha nijansi modna su poslastica!

Daria Lovrić 23. studenoga 2022.

Sjajni detalji i predimenzionirana mašna tandem su bez greške!

Efektne cipele su nešto bez čega nijedna prava fashionistica ne bi mogla zamisliti dan. Radilo se o tenisicama, čizmicama, cipelama na petu ili nekoj drugoj vrsti obuće, gotovo svaka žena posebnu pažnju pridaje kupnji obuće.

 AMINAH ABDUL JILLIL cipele s mašnom u mocha nijansi 1
AMINAH ABDUL JILLIL cipele s mašnom u mocha nijansi

Iako za svakodnevne obaveze najčešće biramo tenisice radi njihove udobnosti i svestranosti, za večernje izlaske, evente i druge proslave nosimo cipele na visoku petu.

AMINAH ABDUL JILLIL cipele s mašnom u mocha nijansi

Osim što nam je važno da su udobne, još je nekoliko faktora koji igraju veliku ulogu i ponekad čak poništavaju ovaj prvi. One moraju biti upečatljive i atraktivne te moraju pristajati na gotovo svaki outfit.

Krasotice s oversized mašnom glavni su fokus cijelog outfita!

Unutar kolekcije modnog brenda AMINAH ABDUL JILLIL pronašli smo predivan par od brušene kože koji ispunjava sve naše kriterije. Oversized detalj oko gležnja čini ih statement komadom obuće koji će i najobičniji outfit podići na jedan viši nivo.

AMINAH ABDUL JILLIL cipele s mašnom u mocha nijansi

Osim predimenzionirane mašne, ove ljepotice krase mini kristalčići koji im daju dozu glamura i profinjenosti, dok ih mocha nijansa čini svestranim parom koji možete kombinirati uz gotovo sve odjevne kombinacije i uz cijelu paletu boja.

AMINAH ABDUL JILLIL cipele s mašnom u mocha nijansi

Odlično će izgledati uz traper komade i bijelu košulju, ali i uz suknje i haljine, mini i maxi dužine.

Cijena ovih ljubimica je za većinu nas previsoka, točnije $528, međutim ruku na srce, izgledaju nevjerojatno. Ako su i vas očarale i spremni ste za shopping, naručite ih putem AMINAH ABDUL JILLIL web stranice.