FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Predivna Maja Šuput danas slavi 44. rođendan! „Želim danas uživati u lijepim željama“

Daria Lovrić 22. rujna 2023.

Vrckasta pjevačica povodom rođendana dobila je i poseban poklon…

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica, uspješna poduzetnica i posvećena majka, Maja Šuput danas slavi 44. rođendan. Iako su godine odavno prestale biti bitne i samo su broj, moramo se složiti da Maja izgleda nevjerojatno.

Vrckasta Maja s godinama ne stari i izgleda poput djevojčice. Ova poznata mama uspješno balansira između poslovnog i privatnog života. Poznata po svom živahnom i pozitivnom karakteru, Maja je postala jedna od najomiljenijih javnih osoba.

Prekrasna Maja Šuput danas slavi rođendan! 

Povodom rođendana, Maja je na svom Instagram profilu podijelila fotografije na kojima pozira u asimetričnoj zlatnoj haljini, držeći u ruci mini čokoladnu tortu s jagodama i borovnicama.

Instagram @majasuput

„It’s MY B day. Svoje mega želje i pozdrave napišite ispod slike jer legitimno želim danas uživati u lijepim željama i vašoj ljubavi“ – napisala je Maja ispod objave na koju je ubrzo krenulo pristizati mnoštvo čestitki.

Na svom Instagram storyju Maja je podijelila čestitke bliskih osoba, među kojima je našla i ona njezinog bliskog suradnika, prijatelja i stilista Marka Grubnića. Naime, Marko ju je iznenadio parom crnih Dolce & Gabbana sandalica s ružom, koje je „sakrio“ u prozirnu kutiju punu crvenih ruža.

Instagram @majasuput

Povodom 44. rođendana simpatičnoj Maji želimo sve najljepše i nek ostane vesela i vrckava kakva je bila i do sada. Vjerujemo da se priprema veliko slavlje, stoga živjeli u to ime!