FOTO by Anita Since 1886

Moda

Predivna kolekcija jednodijelnih i dvodijelnih Anita since 1886 kupaćih kostima

admin 04. lipnja 2024.

Ljeto je sve bliže! Čekirajte bogatu kolekciju koji se odlikuju savršenim krojem, izvrsnom udobnošću i trendi detaljima

Ljeto se opasno približava i brže nego što mislite krenut ćete u planiranje godišnjih odmora i traženje savršene lokacije koja će vam pružiti prijeko potreban odmor. Dolazak nove ljetne sezone uključuje i nekoliko predradnji, a jedna od njih je odlazak u šoping i “popunjavanje rupa” ljetne garderobe.

Lagane haljine, ljetne sandale, sunčane naočale, slamnati šeširi i kratke hlačice samo su neki od komada koji ulaze u užu konkurenciju prilikom ljetnog šopinga, ali postoji i nešto što ćete kupiti bez obzira na to koliko ih brojite u ormaru, a radi se o novom kupaćem kostimu.

Nova sezona, novi badić

Iako kupnja novog kupaćeg kostima predstavlja jednaku zabavu i uzbuđenje kao bilo koji šoping, odabir onog savršenog za neke predstavlja problem koji se ponavlja svake sezone. 

U svijetu ispunjenom jedinstvenim figurama, u kojem ne postoje potpuno dva ista oblika tijela, može biti problem pronaći savršeni kupaći kostim koji će vam idealno pristajati. Odabir počinje definiranjem jednog od pet mogućih tipova koji najviše odgovara vašem tijelu, a to su:

  • oblik jabuke
  • oblik kruške
  • atletski oblik 
  • oblik pješčanog sata 
  • oblik pravokutnika

U nastavku donosimo kako najbolje iskoristiti svoj oblik tijela te na koje sitnice obratiti pozornost prilikom odabira novog kupaćeg kostima. Za inspiraciju smo koristili novu Anita Since 1886 kolekciju koja u svojoj bogatoj ponudi sigurno krije onaj savršeni za vas.

Tijelo u obliku jabuke

Karakteristike tijela u obliku jabuke obično su široka ramena, jače poprsje, puniji struk s užim dijelom na bokovima. Proporcionalno gledano s ovim oblikom tijela ćete imati najviše poteškoća u pronalasku kupaćeg kostima, ali i za to postoje neki trikovi.

Istaknite svoj struk u donjem dijelu tako što ćete odabrati bikini s uzrokom na vezanje. Široki i niski izrezi odvojit će vaše grudi i trbuščić te će vam pomoći izdužiti torzo kako bi izgledali vitkije. 

Još jedan način za balansiranje središnjeg dijela tijela jest da donji dio bikinija visokog struka iskombinirate s tankinijem.

Tijelo u obliku kruške

Kada za nekog kažemo da ima tijelo u obliku kruške to obično podrazumijeva šire bokove, manje poprsje i uska ramena. Kako biste sve ove točke ravnopravno uravnotežili nastojte privlačiti pozornost detaljima od bokova na gore.

Odaberite topove s odvažnim uzorcima, složenim krojevima, podstavljenim košaricama i dubokim izrezima kako biste naglasili prirodne obline svog poprsja.

Za donji dio odaberite onaj tamnijih nijansi koje će laskati vašoj figuri. Visoko izrezani donji dio pomaže većim bedrima da izgledaju vitkije i duže.

Atletski oblik tijela

Ovaj oblik podrazumijeva široka ramena, jače noge i ravni trbuh i vrlo je važno pažljivim odabirom kupaćeg kostima uravnotežiti sve točke. 

Prilikom odabira badića odaberite samo jedan dio koji želite istaknuti, gornju ili donju polovicu tijela. Kako biste uravnotežili donji dio tijela, odaberite topove sa širim izrezima u jarkim bojama, hrabrim uzorcima i detaljima koji će naglasiti prirodne obline vašeg poprsja.

Visoko izrezani donji dio bikinija dopunjuje šire bokove bez dodavanja volumena i ističe vaš uži struk, a dobro je držati se tamnijih i neutralnijih tonova.

Tijelo u obliku pješčanog sata

Žene s ovim oblikom tijela obično imaju uravnoteženu figuru gdje gornji i donji dio rade proporcionalnost užem struku. S ovim tipom tijela imate veći izbor stila ovisno o tome koji dio vašeg tijela obline želite istaknuti.

Zaobljeno tijelo znači da je većina stilova prilagođena prirodnoj silueti tijela. Kako biste skrenuli pozornost na tanji struk, odlučite se za donji dio bikinija visokog struka koji će prirodno uravnotežiti vašu figuru.

Pravokutni oblik tijela

Pravokutni oblici tijela nisu osobito zaobljeni, a gornji i donji dio tijela dobro su proporcionalni. Srećom, sve vrste bikinija savršene su za ovu siluetu pa možete dodati dimenziju gornjem ili donjem dijelu kako biste definirali svoj struk.

Trokutasti gornji dio bikinija pomoći će produljiti poprsje. Jednodijelni kupaći kostimi s okruglim izrezom mogu pomoći u stvaranju suptilnih oblina dok će izrezi sa strane razbiti ravnu pravokutnu figuru i dati dojam siluete pješčanog sata.

Cvjetni uzorci, točkice i drugi hrabri uzorci i boje stvorit će volumen na bokovima.

Odaberite svoj omiljeni Anita Since 1886 kupaći kostim

Unutar Anita since 1886 ponude možete pronaći velik izbor bikinija, tankinija, kupaćih kostima svih veličina, od A do J košarica, a mi smo izdvojili nekoliko najupečatljivijih koji će vas očarati dizajnom, krojem i trendi detaljima.

Iako smo se trudili predstaviti modele kroz 5 osnovnih oblika tijela, ovo nije fiksni vodič kojem trebate slijepo vjerovati.

Najvažnije je da odaberete kupaći kostim u kojem se osjećate samopouzdano i ugodno. Unutar Anita since 1886 asortimana pronaći ćete kupaće kostime različitih stilova stoga ćete sigurno odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem stilu i osobnim preferencijama.

Cjelokupni asortiman kupaćih kostima možete pronaći na Anita Since 1886 službenoj stranici ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.