FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Predivna Franka objavila emotivnu fotografiju sina i kćerkice!

Daria Lovrić 31. ožujka 2023.

Ništa nije veće od bratske ljubavi!

Otkako je počela nova sezona showa „Ples sa zvijezdama“, jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Franka Batelić, kao stalni član žirija vješto balansira između proslovnog i privatnog života. Uz besprijekornu liniju, duhovitost i modne kreacije kojima nas očarava za vrijeme emisije, često nas razveseljava i veselim objavama svojih mališana.

Kako je ranije izjavila majčinstvo je za nju najljepša stvar u životu, a nedavno snimljena sa svojim mališanom i suprugom, umirovljenim nogometašem u rijetkoj zajedničkoj šetnji po centru Zagreba. Osim Viktora, u studenom prošle godine su dobili i kćerkicu Gretu.

Instagram @frankaofficial_

Franka je na svom Instagram profilu podijelila predivnu fotografiju na kojoj Viktor grli svoju malenu sestricu. Od samog pogleda na ovu fotografiju koja otapa srca vidi se da je preslatki Viktor pravi stariji brat i da će uvijek paziti na svoju malu sestricu.

Podsjetimo, poznata pjevačica i bivši Vatreni u braku su 4 godine, a jučer su posjetili igralište NK „Bratstva“ iz Preseke. Naime, magnet za publiku bio je nastup legendarnog stopera Vatrenih, a po završetku susreta poznati je nogometaš napravio i zajedničku fotografiju s mališanima iz Udruge za autizam Pogled Nedelišće.

Nogometni spektakl režirao je poznati televizijski mag Robert Knjaz u okviru serijala „Knjazalište“. Osim popularnog Vedrana, za snimanje ove emisije angažirao je i poznatu pjevačicu Franku Batelić koja je imala zanimljiv angažman, a o čemu se točno radi saznat ćemo u emisiji.