FOTO by Smeg / Instagram @lifetime__kitchen

Dekor

Predivan vintage Coca-Cola hladnjak unosi retro notu u moderan dizajn!

Daria Lovrić 15. rujna 2022.

Smeg & Coca Cola – ujedinjenje kultnih brendova rezultiralo je predivnim hladnjakom! Želimo!

Suradnja dviju legendarnih marki – Smeg i Coca-Cola, rezultirala je lansiranjem na tržište jednog od najupečatljivijih hladnjaka koji smo ikada vidjeli.

Ujedinjenjem poznatih brendova nastala je zanimljiva verzija hladnjaka pretvarajući Smegov klasični dizajn u modernu verziju hladnjaka. Hladnjak krase prepoznatljive palete boja Coca-Cole i Smegov klasični retro dizajn.

 Smeg & Coca Cola hladnjak 1
Smeg & Coca Cola hladnjak

Pokušavajući zanemariti ljubav prema najpopularnijem gaziranom piću Coca-Coli i ostati objektivni, zaključili smo da smo se u ovaj hladnjak zaljubili. Osim što neodoljivo izgleda i njegova unutrašnjost je ni više ni manje nego impresivna. Ima veliki kapacitet od 244 litre što bi značilo da u njega mogu stati čak 233 limenke Coca-Cole.

 Smeg & Coca Cola hladnjak 2
Smeg & Coca Cola hladnjak

Uz prostranost, ovaj vintage hladnjak ima uklonjive staklene police za maksimalnu fleksibilnost, LED rasvjetu za savršeno osvjetljavanje unutrašnjosti, life plus pretinac za čuvanje kvarljive hrane, praktičnu ladicu za voće i povrće i ledenicu od 26 litara.

Smeg hladnjaci donose razigranost u vašu kuhinju

Ipak, ovo nije prva suradnja ova dva titana – prošle godine, povodom 50. godišnjice kultne reklame “Harmony” lansirano je i specijalno izdanje Smeg hladnjaka pod nazivom – SMEG 1971 Unity FAB28. Ovaj je model oslikan jedinstvenim umjetničkim djelima inspiriranim Coca-Colinom reklamom iz 1971. koja je težila ujedinjenju raznolikosti i optimizma.

Osim suradnje s Coca-Colom, Smeg se udružio s brendom Dolce&Gabbana kako bi predstavili posebno izdanje hladnjaka FAB28, pretvorivši ga u pravo umjetničko remek-djelo.

 Smeg & Dolce&Gabbana hladnjak 1
Smeg & Dolce&Gabbana hladnjak

Iako pripadaju dvama različitim sektorima, zajednička im je prepoznatljiva talijanska tradicija i vrijednosti.

 Smeg & Dolce&Gabbana hladnjak 2
Smeg & Dolce&Gabbana hladnjak

Ako ste i vi ljubitelji vintage dizajna, prekrasan izbor kućanskih aparata pogledajte na Smeg web stranici.