Promo

Predimenzionirani poklon najfotogeničnije je mjesto ovog Adventa!

PR 26. studenoga 2019.

Konačno otkriveno kako će izgledati mjesto na kojem nastaju najljepše adventske fotografije...

Tisuće lampica pristiglih iz Francuske postavljeno je na najposebnijoj lokaciji u gradu, na platou Gradec, u obliku svjetlosne instalacije koja se i ove godine nestrpljivo iščekuje za stvaranje najljepših adventskih fotografija.

Nakon Božićne kugle u kojoj su se posjetitelji fotografirali prošle godine, te velikog čarobnog okvira u kojem je padao umjetni snijeg, ove godine najprepoznatljivija fotografija Adventa nastat će u predimenzioniranom poklonu izrađenom od konstrukcije i lampica iza kojih se nazire pogled na Zagrebačku katedralu.

Adventska čarolija samo što nije počela, jer sve je spremno za vikend otvorenja koje će na BAŠ NAŠ Adventu u Klovićevim dvorima obilježiti nezaboravan party program i sjajni koncerti.

Već u četvrtak 28. studenog zagrijavanje na platou Gradec počinje uz RNB Confusion Party, koji već tradicionalno uz sjajne DJ-e donosi najpoznatije plesne hitove.

Slavljenički vikend nastavlja se u petak kad nastupa Dino Dvornik Tribute band, a u subotu je za sjajnu atmosferu zadužen Soul Fingers.

Uz otvorenje klizališta u Atriju Klovićevih dvora, te otvorenje izložbe kojom ćemo se prisjetiti dizajnerskih etiketa koje su krasile Božićno pivo proteklih 30 godina, ovaj će vikend biti uvertira u ono što posjetitelje očekuje tijekom prosinca na najljepšoj pozornici na Gornjem gradu.