FOTO by fashionaddictz.com

Obuća

Predimenzionirane teddy bear papuče koje su osvojile Instagram!

Viktoria Mikulić 06. listopada 2021.

Oversized izdanja, u obliku medvjedića i u šarmantnim bojama...

Ako nešto volimo, onda je fluffy sezona koja je pred nama. Taj osjećaj kada se nakon napornog radnog dana ušuškamo u dekicu i legnemo pred TV, zaista je neopisiv. Još ako uz sebe imamo dragu osobu koja nas može masirati ili škakljati, te šalicu omiljenog vrućeg napitka koji će nas grijati – ne može bolje.

Ovih dana smo se aktivno bacili u potragu za kućnim papučama i naišli na mnoštvo zanimljivih modela na tržištu, a posebno su nas osvojile teddy bear papuče koje su glavna atrakcija na društvenoj mreži Instagram.

One dolaze u obliku medvjedića i krasi ih nekoliko boja – prepoznatljiva smeđa, pink, plava i crna boja. Osim što izgledaju mekano i ugodno već na prvi pogled, sigurni smo da ćemo se osjećati duplo bolje kada s njima zaogrnemo naša stopala. Ovo umjetno krzno posebno je razvijeno i proizvedeno u svrhu udobnosti, stila i izdržljivosti.

Jedino ne znamo koliko su praktične zbog svog predimenzioniranog izdanja, no za kućna druženja će savršeno poslužiti.

Ako vam nije dovoljno toplo u čarapama dok ležite u dnevnom boravku, ove će papuče biti odlična nadopuna. Kažu da zima preko kreće od nogu, stoga zatoplite svoja stopala na najbolji mogući način.

Za sve koji se ove zime žele opskrbiti teddy bear papučama, naručiti ih možete putem LINKA.