FOTO by HIPNOS AND NICTE HOME

Moda

Predimenzionirane papuče u najmekšem izdanju do sada za prva maglovita jutra!

Daria Lovrić 22. rujna 2023.

Mekano krzno i potplat punjen zrakom za hod kao po oblacima!

U jesenskom periodu nema ništa gore od zvuka budilice u kišno i maglovito jutro. Znajući da se moramo brzo spremiti i krenuti na posao, dok su vani niske temperature, pospani nosimo kišobrane i stojimo u gužvi na semaforima dok kiša lupka po stalku automobila, najrađe bismo se prekrili preko glave i okrenuli na drugu stranu.

Krznene papuče 1
Krznene papuče

Ipak, dan se po jutru poznaje, stoga volimo ustati na vrijeme i u miru popiti kavu i nešto prigristi prije nego se uhvatimo u koštac s obavezama. Ono što nas u jesenskom periodu najviše veseli je cozy atmosfera i fluffy sezona.

Kako bi nam uvijek bilo toplo i udobno, naša odjeća, modni dodaci i dekor poprimaju mekane teksture.

Krznene papuče 2

Stylish krznene papuče za topla stopala tijekom hladnih mjeseci

Ususret hladnim danima aktivno smo se bacili u potragu za kućnim papučama i naišli na mnoštvo zanimljivih modela na tržištu, a posebno su nas osvojile predimenzionirane papuče koje su glavna atrakcija.

Krznene papuče 3

Riječ je o modelu popularnog brenda HIPNOS AND NICTE HOME. Ovaj brend nudi širok izbor šalica, o kojima smo već nekoliko puta pisali, te detalja za uređenje doma, uključujući lampe, ukrasne jastuke, staklene elemente, te komade namještaja.

Ovo limitirano izdanje papuča dizajnirano je s ciljem da se osjećamo kao da gazimo po oblacima. Upravo je zato brend potplate papuča odlučio puniti zrakom kako bi nam omogućio još veću udobnost i nevjerojatan osjećaj ugode.

Fluffy modeli dolaze u četiri efektne nijanse – snježno-bijeloj, nježnoj ružičastoj, plavoj i efektnoj žutoj. Svoj par možete naručiti putem HIPNOS AND NICTE HOME web trgovine, po cijeni od €59,99.