Moda

Predimenzionirana ljetna haljina u bijeloj boji upotpunjena motivom Hello Kitty!

Viktoria Mikulić 14. kolovoza 2020.

Ni crvena ni ružičasta! Poznata mica maca ovog puta dolazi u crno-bijelom ruhu!

Ovih dana zavladale su visoke temperature i moramo priznati da nam nimalo ne smetaju. Samo nek što duže potraje ljeto, zasigurno je želja mnogih.

No ako ste na godišnjem odmoru, zasigurno ne želite da vam vrućine pokvare nijedan trenutak, stoga je važno opremiti se s nekoliko rekvizita.

Uvijek uz sebe imajte bočicu vodu ne samo da utažite žeđ, već da unesete dovoljno tekućine kako bi kroz cijeli dan tijelo primilo potrebnu hidratciju.

Zatim šešir, naša omiljena ljetna pokrivalica za glavu, štitit će vas u svakom trenutku od neželjenih sunčevih zraka, a ak odaberete onaj oversized izdanja, možete se sakriti od koga god poželite.

Također, udobna obuća s mekim potplatom jedan je od ključnih elemenata za bezbrižno uživanje na godišnjem odmoru. Št manje nosite zatvorene modele koje ne dopušatauju stopalima normalno disanje.

I šećer na kraju, predimenzionirana koju možete nositi od jutra do mraka, gdje god vas ljetni odmor odveo. Ljeti se konačno možemo opustiti onako kako želimo, a nov Hllo Kitty haljina predimenzioniranog kroja to će vam i omogućiti. Uz nju ćete se osjećati lagano i ljupko na svakom koraku.

Omiljena ljetna boja – bijela, dozvoljava kombiniranje s pregrštih drugih nijansi tako da je slobodno nosite uz upečatljive dodatke ili nokte vibrantnih boja.

Ljetnu haljinu s potpisom Asosa možete naručiti na linku po cijeni od $51.00.