FOTO by Asos

Moda

Pred vama je važna svečanost? Zablistajte uz elegantnu točkastu toaletu!

Viktoria Šafranić 24. svibnja 2021.

Plesni podij i ova haljina zavoljet će se na prvi pogled...

Forever Unique luksuzna je modna marka specijalizirana za žensku odjeću. 2008. godine osnovali su je Seema Malhotra i njezin suprug Sandeep te time otvorili put ka pristupačnoj dizajnerskoj modi.

Htjeli su da se svaka žena osjeća poput slavnih ljepotica na crvenom tepihu, samim time osnažujući žene snagom lijepe odjeće, a da za isto ne mora posjedovati izdašan bankovni račun. Opsjednuti ukrasima i detaljima te istaknutim siluetama, Forever Unique nudi vrhunsku odjeću za svečane prigode. Od maksi haljina do bodycon odijela, uz njihovu odjeću spremni ste za sljedeći veliki događaj.

Jedna toaleta ipak nas se posebno dojmila i smatramo da zaslužuje vlastiti članak, a dostupna je putem Asosa.

Midi haljina od profinjene organze zavodnički je novitet za kojim će se svi okretati, dok komplimenti neće izostati. Crna s bijelo-zlatnim točkicama koje podsjećaju na malene metallic mrlje, prožeta je romantikom. Uz nju vam nisu potrebni dodatni detalji, osim jednostavnih sandala s remenčićima koje će još više naglasiti njezin izgled. Vidimo je uz nisku punđu ili lagane kovrče.

Upotpunite je zavodničkim osmijehom, crvenim ružem i ne zaboravite prilikom nošenja visoko uzdignuti glavu.

Za sve koji se uskoro spremaju na neku važnu životnu prigodu, bez obzira bio to odlazak na vjenčanje, jubilarnu obljetnicu ili neko drugo događanje, a još uvijek niste pronašli odjevni predmet iz snova, dopustite ovoj haljini da vas u potpunosti obuzme. Njezina cijena iznosi €165.99, a pronaći je možete na linku.