FOTO by Mango

Moda

Pred vama je važna prigoda? Mango salonke finalan su touch svečanog looka!

Viktoria Mikulić 24. veljače 2022.

Proljeće je prepuno raznovrsnih događanja na kojima želimo zablistati…

Od stylish odjeće za svaki dan, sportskih odjevnih predmeta, do komada za svečanije prilike, unutar Mango asortimana uvijek nam barem jedna stvarčica izmami osmijeh na licu.

Pristupačne cijene i modeli u skladu s najnovijim trendovima samo su neki od razloga zašto je ovaj high street brend toliko popularan među trendsettericama.

Stoga ne čudi što smo se upravo tamo zaputili ne bismo li škicnuli proljetnu kolekciju obuće, među kojima su nas najviše očarale salonke.

Visoke potpetice najčešće nosimo u posebnim prilikama, a modeli koje smo ugledali upravo su rezervirani za svečanija događanja. Proljeće je vrijeme u kojem nas očekuje mnoštvo događanja. Od pričesti, krizmi, do odlaska na vjenčanje bliskoj osobi, bit će tu puno lijepih dana u kojima želimo zablistati i ostaviti trag.

Ove Mango salonke finalan su touch svakog looka, a najviše su nas šarmirale one u peachy nijansi, kao i kraljevsko plave. Jednostavne, a istodobno tako efektne, bit će glavna atrakcija na plesnom podiju.

Tu su i klasična tri primjerka koje je uvijek dobro imati u ormaru jer se s lakoćom uklapaju uz bezbroj kombinacija, a to su crne, bijele i krem salonke.

Koje god odabrali, Mango potpetice spoj su udobnosti i elegancije, a s time ne možete pogriješiti.