FOTO by Instagram @nevenarendeli

Poznati

Pravo osvježenje: Nevena Rendeli Vejzović izazvala wow efekt novom bob frizurom!

Viktoria Šafranić 06. svibnja 2020.

Drage plavuše, biste li se i vi odvažile na ovakav hair makeover?

Iako je najviše poznajemo kao HRT-ovo lice, Nevena Rendeli Vejzović prije svega je majka tri preslatke djevojčice koja nas često nas inspirira objavama na svom Instagram profilu. Preslatke blizanke Leu i Mare rodila je prije gotovo tri godine, dok je malena Vita na svijet došla samo godinu dana kasnije.

Da je biti roditelj i poslovna žena ponekad uistinu zahtjevno, najbolje zna ova prekrasna plavuša, no kako nam se čini ona je obje uloge prihvatila sa smiješkom na licu i mnogima je uzor.

Posljednja dva mjeseca za mnoge su roditelje bila ogroman izazov jer raditi i biti koncentriran na posao, dok te istovremeno dijeli samo prostorija s tvojom djecom, nije nimalo lak zadatak.

Kao i mnoge žene, jedva je dočekala da se njezin omiljen frizerski salon otvori i učini od njezine kose pravo remek djelo.

Divna 38-godišnjakinja odvažila se s popuštanjem mjera za kraću kosu te sve iznenadila novom bob frizurom koja je posljednjih sezona jedna od najpopularnijih, a koja joj pristaje savršeno. Iz ‘Antonija studija’ dali su sve od sebe kako bi Nevena bila zadovoljna, a rezultat možemo vidjeti na njezinom licu.

Ni prije joj ne bismo dali njezine godine, no sada izgleda još mlađe, baš poput vrckavih 30-godišnjakinja. Osim toga, moramo pohvaliti i njezinu liniju jer majka troje djece zaista plijeni pažnju.

Njezina jučerašnja Instagram objava nije prošla nezapaženo i odmah je pretrpana lajkovima i komentarima kolega i pratitelja koji su pohvalili ovaj fantastičan makeover.