FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Pravo osvježenje Elle Dvornik uz čokoladno smeđi lob!

admin 05. listopada 2023.

Poznata influencerica odlučila je skratiti kosu i obojiti je u najšarmantniju jesensku nijansu…

Ella Dvornik, naša najpoznatija influencerica oduvijek je imala neku posebnu karizmu koja naprosto osvaja, a njezina kreativnost, smisao za marketing i nevjerojatna upornost odvele su je do samog vrha poduzetničkih voda.

Ova blogerica često nas iznenađuje svojim transformacijama, najčešće u vidu nove boje kose i frizure, a također nas uveseljava i zanimljivim outfitima.

Kada god pomislimo da je nešto nespojivo, Ella nam dokaže suprotno. Jedna je od rijetkih koja je dovoljno hrabra da nosi ono što voli, te se ne boji pokazati svoje JA.

Iako smo navikli na veliku pompu kada su u pitanju njezini novi lookovi, ovog puta nas je iznenadila u sasvim drugačijem kontekstu. Odlučila se za nešto potpuno jednostavno i elegantno, smeđu lob frizuru. Nakon duge kose koju je nosila cijelo ljeto, nova čokoladno-smeđa boja pravo je osvježenje.

Prelijepa brineta svoju je kosu prepustila „Vikler i ružu“ koji već godinama tretiraju njezinu kosu. Čak i nakon što se preselila u Istru, uvijek se vraća u ovaj cijenjeni salon što dovoljno govori o njihovoj profesionalnosti.

Na svom Instagram profilu jučer je podijelila preslatke fotografije uz kratki opis: „Ma idemo kratko ljudi!!! Osušim i gotovo! Naravno da sam ubacila i @vikleriruz ekstenzije za volumen! Ali ne mogu opisati koliko sam zavoljela kraću kosu, jeste vi team duga ili kratka?“

Objava je prikupila mnoštvo pozitivnih komentara njezinih kolega i pratitelja, a i mi se moramo složiti da joj nova frizura odlično stoji i da izgleda baš poput djevojčice.