FOTO by Instagram @istralandia

Zabava

Pravi ljetni doživljaj za obitelji s djecom i ljubitelje adrenalina – Aquapark Istralandia!

Una Lora Banjac 08. srpnja 2024.

I dalje je jedno od omiljenih odredišta za mlađe i starije...

Prekrasna Istra poput magneta privlači turiste iz čitavog svijeta, a omiljeno je odredište i velikom broju domaćih posjetitelja.

Krase je romantični gradovi na morskoj obali, šarmantna mjestašca u unutrašnjosti, vrhunsko vino, tartufi i domaće maslinovo ulje te prirodne atrakcije i ljepote. Ma, koliko god je puta posjetili, svaki nas put vas iznova osvoji!

Instagram @istralandia

Osim svega navedenog i hvale vrijednog, Istra se može dičiti i najljepšim vodenim parkom u Hrvtskoj koji je glavni mamac turista u središnju Istru tijekom ljetne sezone – Istralandiom.

Aquapark Istralandia smjestio se u općini Brtonigla u Istarskoj županiji, a nalazi se u blizini ceste koja vodi od Novigrada do Nove Vas, otprilike 5 km od našeg predivnog Jadrana.

Ovaj vodeni park prostire se na površini od čak 81 000 m² te nudi 20 vodenih vožnji koje su prilagođene za svaki stil zabave! Možete birati između opcije za obitelji, za djecu, ali i one za ljubitelje adrenalina – Istralandia ima sve za svakoga!

Instagram @istralandia

Osim raskošnog aquaparka, možete okusiti i delicije brojnih restorana i barova za slastan predah od ludih vožnji.

U ponudi su dnevna ulaznica (od 10h do 18h) te poludnevna (od 14h do 18h), a informacije o cijenama možete pronaći na službenoj stranici Istralandiae gdje je moguće i kupiti ulaznice.

Roditeljima će se svakako svidjeti činjenica da su obje ulaznice potpuno besplatne za svu djecu ispod visine od jednog metra.

Ako ste u nedoumici gdje otići na opće zadovoljstvo vaš i vaših mališana, Istralandia je nedvojbeno odlična opcija.