Make-up

Prava makeup groznica na otvorenju NYX Professional Makeup trgovine!

Viktoria Šafranić 02. prosinca 2017.

Svima dobro poznat brend otvorio svoj najveći makeup store u samom centru Zagreba!

NYX Professional Makeup otvorio je vrata svoje najveće trgovine u Hrvatskoj, a dugačak red sretnih obožavateljica brenda ispred ulaza u Ilici 19 opravdao je najave prave makeup groznice u samom centru Zagreba.

Nova NYX Professional Makeup trgovina prostire se na 100 kvadrata te kupcima nudi izbor između približno 2.000 artikala.

Ilica 19 postala je tako prava oaza profesionalnog makeupa koji već godinu dana oduševljava brojne Hrvatice svojim intenzivnim pigmentima i visokom kvalitetom. Glavna je opsesija svake makeup ovisnice, a njegov asortiman vrlo je popularan povod različitim video tutorijalima na digitalnim platformama.

Prilikom otvaranja svoje najveće trgovine u Hrvatskoj, NYX Professional Makeup nije zanemario ni poklone za vjerne obožavateljice pa je prvih 600 kupaca dobilo kultni ruž Lip Lingerie, a oni najbrži i Lippe Case.

Kreativnost, uzbuđenje i šarenilo boja obilježilo je ovo otvaranje, a uz sve poklone obožavateljice su se mogle družiti i poslušati savjete naših najpoznatijih trendseterica i blogerica poput Jelene Perić, Amadee Muše, Nike Ilčić, Lucije Lugomer, Andree Fabric, Maje Galbe, Ivane Blažoti Mijoč i mnogih drugih.

Nova NYX Professional Makeup trgovina oduševila je prisutne bogatstvom asortimana u kojem se od sada mogu pronaći i neke potpuno nove makeup poslastice. Njihovi jaki pigmenti neće razočarati ni najzahtijevnije, a svojim pristupačnim cijenama oduševit će i mlađu publiku.