Ljubav & veze

Prava istina o tome zašto se dečki prestaju javljati

Krešimir Šustić 04. rujna 2020.

Donosimo 9 razloga zbog kojih jači spol pobjegne "glavom bez obzira"

Početak svake nove veze donosi uzbudljive trenutke koji nas dovedu do toga da osjetimo leptiriće u trbuhu, što samim time znači da nam se netko uistinu jako sviđa.

No jedna od gorih situacija je kada se baš jako zagrijemo za nekoga, a ta osoba iznenada nestane iz našeg života bez da iskomunicira kao odrasla osoba problem koji je doveo do toga.

Ponekada je u pitanju neka od stvari vezanih za naš karakter, dok s druge strane ostanemo s velikim upitnikom iznad glave, misleći da smo nekim svojem obrascem ponašanja natjerali nekoga da ode, a zapravo je problem u njemu samom.

U nastavku donosimo 9 mogućih razloga zbog kojih muškarci mogu pobjeći glavom bez obzira bez ikakvog objašnjenja.

Ako ne dobije signal o tome jeste li zainteresirani

U nekim situacijama je potrebno naglasiti čak i nekoliko puta da niste zainteresirani za ništa ozbiljno, makar vam se to činilo kao ideja koja bi od vas mogla napraviti negativca u cijeloj priči.

Ako osjeća da veza toksično djeluje na njega

U vezama su kompromisi, obostrano razumijevanje i poštovanje jedni od najbitnijih segmenata, stoga ukoliko vidite da vam netko ne paše, pustite ga da ode umjesto da ga gušite negativnom energijom.

Ako mu postane dosadno s vama

Provođenje zajedničkog vremena treba biti interesantno i uzbudljivo, stoga se potrudite da uvijek smišljate nešto novo i posjećujete zanimljiva mjesta kako ne bi postali kao tipičan dosadni bračni par.

Ako prenaglite s iskazivanjem osjećaja

Svaki početak nove veze popraćen je leptirićima u trbuhu kao i neizmjernim osjećajem sviđanja, što ne znači da odmah morate isplanirati zajednički život ili izraziti duboke osjećaje od kojih mnogi bježe.

Ako je netko od vas dvoje u braku

Ukoliko vješto skrivate da ste u braku, ne bi vas trebalo začuditi što bježi kada sazna istinu, no isto tako ako je on u braku, možda će ga preplaviti osjećaj straha od gubitka obitelji, što će ga navesti da nestane.

Ako ste nepristojni prema njegovim prijateljima

Isto onoliko koliko vama znače vaše curke, toliko su njemu potrebni njegovi dečki, koje smatra svojim “terapeutima”, stoga u ovoj priči nema puno filozofije, družite se i prihvatite ih kao vaše prijatelje.

Ako sazna da ga varate

Ovo je razlog koji nije potrebno puno objašnjavati jer ukoliko mislite da niste jedno za drugo, bolje je da prekinete nego da na takav način povrijedite nečije osjećaje.

Ako ste preambiciozni i ne težite istim stvarima

Odlično je biti ambiciozan u granicama normale, a isto tako je posve opravdano da vas ostavi ukoliko ne težite ka istim stvarima u budućem životu.

Ako nije spreman za ozbiljnu vezu

Ovo je jedan od najmoralnijih razloga, upravo zbog toga što vas samim time pošteđuje uplakanih trenutaka provedenih uz kutiju sladoleda i paket maramica.