FOTO by Prada

Bizar

Prada lanSIRala dolčevitu! Komentari dobrodošli…

admin 12. veljače 2021.

I to po cijeni za koju možete otvoriti vlastitu mali siranu!

Ako nas išta veseli u ovoj godini onda su to naši brendovi koji na turbo pogon lansiraju proizvode nakon kojih dosta vremena provedemo u razmišljanju kuda ide ovo sve.

Louis Vuitton nas je neki dan počastio vestom od 36.000 kuna što i nije neka novost, ali novost je dizajn koji su opravdali vizijom kako su ove godine plišanci IN.

Louis Vuitton predstavio vestu koja je sve zgrozila izgledom, ali i cijenom!

I dok francuski dizajneri nade polažu u mekane plišane životinje, iz Italije dolazi nešto tradicionalnije njihovoj kulturi, a taktiku opravdavaju činjenicom da ljubav ide kroz želudac.

Foto: Prada

Igra na sigurno u kojoj je implementirana hrana rezultirala je dolčevitom u kojoj izgledate poput rupičastog sira koja je s ponosom osvanula na stranici poznatog brenda. 

Naravno, u opisu proizvoda se ne spominje sir već na engleskom “Openwork viscose turtleneck sweater” to zvuči kao još jedan komad koji će harati tržištem.

Foto: Prada

Ako ste kojim slučajem pali na dizajn i razmišljate o investiciji sljedeća stavka koja je ispred vas je cijena. Kako bi ovaj talijanski brend želio da svi hodamo poput Podravec sira, pokušali su maksimalno izaći u susret svojim mušterijama troznamenkastom brojkom – u funtama naravno!

905£ iznos je kojim je Prada zapečatila priču i još jednim proizvodim donijela više upitnika nego oduševljenja.

Ako ništa drugo, barem smo dobili želju da ovaj petak navečer provedemo uz ukusan sir i čašu dobrog vina.