FOTO by Facebook @Kelley Oakley / ABC 11

Zabava

Pra-pra-prabaka sa 173 potomaka proslavila je svoj 100. rođendan

Krešimir Šustić 13. kolovoza 2020.

Zabava kakvu bismo svi poželjeli u starosti

Dok razmišljamo o starosti, većina nas bi je htjela doživjeti, i to u dobrom zdravstvenom stanju te okruženi ljudima koje volimo i koji nam svaki dan čine ljepšim.

Svjesni smo činjenice da ne znamo što nas čeka u životu, ali kada netko uspije u tome, zaslužuje se osjećati posebno uz veliko slavlje i najdraže osobe.

Julia Lee Kelley iz Amerike ima petero djece, 30 unučadi, 88 praunuka, 49 pra-pra-praunuka i jednog pra-pra-pra-pra praunuka koji su joj organizirali zabavu dostojnu njezinog 100.-og rođendana.

Ogromna obitelj svake godine organizira okupljanje svih članova, ali ova je godina bila posebna, upravo zbog predstavnice svoje generacije od koje je cijela porodica potekla.

Povod je bio odličan, stoga su se prepustili slavlju kojem su se pridružili poznanici, kao i slučajni prolaznici, samo kako bi njihovoj kraljici poželjeli sve najbolje.

Luda zabava postala je viralni HIT, a svih 173 potomaka, pružilo je mami, baki i prabaki iskustvo koje bismo samo mogli poželjeti osjetiti na svojoj koži u starosti.

Unuka Kelley je na svom Facebook profilu objavila video s porukom:

“Draga bako, blagoslovljena sam što te još uvijek imam! Danas je tvoj dan… proživi to! Molim se da živim koliko i ti i još uvijek budem slatka i zdrava! Još moram naučiti kako napraviti ove kolače kao ti, ali još uvijek imamo vremena. Nastavi nas blagoslivljati samo živeći… volim te i sretan rođendan !! Moja Gma 100 god”

Posted by Kelley Oakley on Saturday, August 8, 2020