FOTO by Instagram @rocioosorno / Zara / @zara.outfits

Moda

POZOR! Zara sniženje – 20 modnih komada koje želimo u svojoj garderobi!

Daria Lovrić 03. siječnja 2023.

Iskoristite sniženje do -50% i obogatite svoju garderobu!

Početak godine odličan je period za donošenje novih odluka, ali i za rješavanje loših navika. Osim što ćemo pokušati odbaciti svu negativu u našem životu, vrijeme i da se riješimo stare odjeće koju ne nosimo.

Dio koji je očuvan i ne nosite ga jer vam se vie ne sviđa ili vam ne stoji iz nekog razloga poklonite obitelji i prijateljima ili donirajte. S druge strane, sada je pravo vrijeme za kupnju novih komada jer je u većini trgovina započelo sezonsko sniženje.

Zara suknja
Zara suknja – 12,99 EUR

Sniženje u ZARI u tijeku!

Na službenoj stranici kultnog brenda Zara krenuli su popusti, a mi smo odlučili istaknuti one komade bez kojih nijedna žena ne može. Pronašli smo čak 20 komada od kojih su neki sniženi čak 50%, a među njima možete pronaći pletene i party haljine, blejzere i košulje koji su sastavni dio našeg poslovnog looka, suknje i obuću.

 Zara haljina
Zara haljina – 17,99 EUR

Preporučujemo vam da kupovinu obavite iz udobnosti vlastitog naslonjača jer vjerujemo da su gužve u Zari ogromne.

Kao našeg favorita izdvojili bi klasične, kožne čizme u smeđoj boji. Stylish čizme do koljena imaju srednje visoku potpeticu od 8,5 centimetara koja olakšava nošenje i pruža udobnost. Čizme s visokom petom unijeti će notu elegancije u vaš svakodnevni look i uklopiti se u gotovo svaki modni stil.

Zara čizme
Zara čizme – 69,95 EUR

Naše favorite s cijenama škicnite u galeriji, a sve artikle na popustu pogledajte putem Zara web trgovine.