FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

POZOR! Stižu li nam uskoro noviteti iz Kindera?

Daria Lovrić 02. veljače 2023.

Omiljena dječja poslastica stiže u obliku čokolade!

Svaki ljubitelj slatkiša od malih nogu gaji posebnu ljubav prema Kinder proizvodima. Ukusi se s godina mijenjaju, međutim ne kada su u pitanju slastice iz Kinder obitelji.

Iako svatko od nas ima svoje favorite, slobodno možemo reći da nam se sviđaju apsolutno svi njihovi proizvodi. Netko je obožavatelj Kinder Buena, Countryja, Kinder Schoko-Bonsa, međutim moramo se složiti da najprepoznatljiviji okus i izgled ima klasična Kinder čokolada.

Nova slatka poslastica iz Kinder obitelji!

Putem društvenih mreža krenulo se šuškati o novom Kinder proizvodu, točnije o čak četiri ukusne verzije.

Novitet imena KINDER CHOCOTAB reinkarnacija je dječje Kinder čokoladice, ali u obliku prave čokolade koja je podijeljena na dva različita okusa. Na trenutak smo se zapitali je li moguće da stiže tako spektakularan slatkiš, za koji već znamo da će istog trena postati naš broj 1.

Na naše oduševljenje, otkrili smo da je KINDER CHOCOTAB zapravo već uočen kao testni proizvod u Rewe supermarketu u Njemačkoj.

Naime, trenutno se testiraju čak četiri okusa – mlijeko i slana karamela, mlijeko i kakao, mlijeko i badem te mlijeko i lješnjaci.

Vjerujemo da su sve četiri verzije fantastične, međutim mi svakako želimo što prije kušati klasičnu mliječnu verziju s kakaom i kombinaciju s lješnjakom.

Držimo fige da će sva izdanja dobiti odličan feedback i da ćemo ih uskoro vidjeti i na svojim policama.